maanantai 28. joulukuuta 2015

Elegant outfits for New Year

Heissulivei Nyt ollaan nautittu joulusta oikein kaksin käsin ja ihan kiva päästä taas normaaliin arkeen, paitsi uutena vuotena asia on taas toisin, koska taas pääsee syömään oikein kunnolla ja nauttimaan vuoden viimeisestä päivästä mahdollisimman hyvin. Itselläni on aina tapana pukeutua uudeksi vuodeksi mekkoon tai johonkin muuhun tyylikkääseen asuun, ja varmasti moni muukin pukeutuu, joten tein neljä erilaista asukollaasia uudeksi vuodeksi. Mikäli on vielä pulaa torstain asusta, ehkä saat näistä jonkinlaista inspiraatiota. Mikä on oma suosikkisi? Mun suosikkini ovat 1 ja 3


Ensimmisenä on yksi mun suosikkini. Lähdin kokoamaan kollaasia tämän mustan mekon ympärille. Musta on yleensä turvallisin ratkaisu pukeutumisessa ja sen värin kanssa on helppo yhdistää, mutta itse halusin pitää tämän neutraalissa ja tyylikkäässä. Beigen värinen takki sopii todella hyvin kyseisen mekon kanssa ja varmasti lämmittää myös jos et katsele raketteja ikkunasta tai jos olet itse niitä räjäyttelemässä. Mustat korkokengät tuovat vielä enemmän tyylikkyyttä ja naisellisuutta tähän koko asuun ja siihen vielä tummanpunaista huulipunaa niin lopputulos on hyvin hienostunut.


Mekon sijaan voit myös päätyä housuvalintaan. Valkoisilla housuilla saa ihmeitä aikaan, ja sen takia valitsin väreiksi beigen ja mustan. Neutraali meikki ja pieni kaulakoru saa uutta ilmettä tähän lookkiin. Paita oli hieman vaikeampi valita, mutta päädyin tällaiseen lyhyehköön puolipoolopaitaa, jossa on pienet avokohdat. Halusin välttämättä tähän mukaan beigen väriset korkokengät ja timanttikorvikset. Nämä kengät ovat ehdottomasti suosikkini pelkästään niiden värin, mutta myös muodon vuoksi. Ja mikäli tällaisesta asusta inspiroiduit, muttei ensimerkiksi vaatekaapista löydy beigeä väriä, sen voi hyödyntää vaikkapa ruskean tai vaaleanpunaisen kanssa. 


Ei saa kuitenkaan unohtaa sitä pientä bling blingiä uutena vuotena. Tämä älyttömän ihana ylä -ja alaosa toimii uutena vuotena pitä parhaiten. Tähän mukaan hieman vaaleaa väriä esimerkiksi laukussa ja mustaa vaikkapa kengissä ja takissa, niin kyllä tulee miellyttävä lopputulos. Neutraali meikkipohja ja huulipuna, mutta tumma smokeyeye antaa sellaisen tyylikkään, mutta samalla hieman mysteerisen kehyksen kasvoille. Tähän asuun en halunnut lähteä yhdistelemään mitään suurta ja näyttävää korua, joten valitsin tällaisen hopeakultaisen käsikorun, josta itse myös pidän sen tyylin takia.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä taas pysytellään beigessä ja mustassa värissä, mutta tuodaan esille enemmän tyylikkyyttä. Mustat perus farkut ja siihen lyhyt beigen värinen toppi on tavallinen yhditelmä, mutta siihen kun lisäilee vaikkapa kultaiset korvakorut, korkokengät ja suihkuttaa itseensä lempi hajuvettään, lopputulos miellyttää niin omaa silmää kuin muidenkin. Pitkä beigen värinen takki on aina tyyliltään paras vaihtoehto, jos ei vaikkapa tiedä mikä takki sopisi tämän kanssa, mutta myös musta takki on kiva vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti