maanantai 7. joulukuuta 2015

Linnan juhlien suosikit

Miten teidän itsenäisyyspäivä sujui? Täällä sitä vieteltiin oikein rauhallisissa merkeissä. Tarjolla oli hyvää ruokaa, Tuntemattoman sotilaan katsomista, lautapelin pelaamista, torttujen leipomista ja illan kohokohtana oli linnan juhlat. Linnan juhlissa oli paljon upeita asuja niin miehillä kuin naisillakin ja muutama jäi ihan mieleen, joten seuraavaksi omat suosikit juhlaväen asuista.


Yksi itseäni hätkähdyttänyt asu oli Satu Taiveahon älyttömän kaunis mekko. Tämä varmasti käänsi monen katseita. Eniten tässä mekossa kiinnitin huomiota värin vaihtumiseen yläosasta alaosaan. Itse mekko sopii todella hyvin Taiveaholle ja tämä erikoinen, mutta kaunis kampauskin antaa vielä enemmän kehyksiä niin kasvoille kuin myös mekolle.
Jaana Pelkosen mekko oli itseasiassa yksi mun omista suosikeistani. Mekko oli suunniteltu erikoisen näköiseksi, mutta silti Jaana osasi kantaa sitä hyvin ja hän näytti todella kauniilta tässä mekossaan. Itse varsinkin kiinnitän linnan juhlia katsellessa mekon lisäksi myös kampauksiin, ja tässä kohtaa Jaana onnistui todella hyvin. Kampaus on klassinen, mutta tyylikäs.
Itse presidentti Sauli Niinistön puku oli taas kerran kovin tyylikäs, samoin Jenni Haukion, jonka mekosta pidin myös viime vuonnakin. Tänä vuonna kuitenkin Jennin mekossa pidin väristä ja tavasta miten se on toteutettu.
Waltteri Torikan puku oli hyvin erikoinen, mutta pidin siitä todella paljon. Hänelle sopi tällainen eläinkuosinen takki ja osasi kantaa sitä myös.
Petra Ollin mekko ei ollut mitenkään erikoinen, mutta se oli älyttömän kaunis väriltään ja olkaimet toivat enemmän eloa tälle mekolle. Mekko sopi hänen ylleen todella hyvin ja tämä mekko tuo paljon lisää naisellisuutta.
Tämän vuoden linnan juhlien kuningattareksi tuli Tiina Lymi. Aluksi kun katselin hänen saapuvan kättelypaikalle, pidin mekkoa hieman erikoisena ja sitä se olikin, mutta hän osasi kantaa sitä jotenkin tosi hyvin ja se istui hänen päällään parhaiten. 
Susanna Kosken kultaisen ja punaisen värin yhdistäminen onnistui todellakin ja pidän tästä mekosta sen takia, koska tällainen vartaloa myötäilevä asu sopii Susannalle ja pidin kyseisistä väreistä hyvin paljon.
Tavallinen, klassinen, mutta tyylikäs mekko pisti silmään nopeasti. Heidi Niemisen yllä mekko näytti todella hyvältä ja kampauskin onnistui tosi tosi hyvin. Pieni erilainen yksityiskohta olkaimissa toi enemmän näyttävyyttä ja naisellisuutta koko asusteeseen.
Minea Blomqvist-Kakkon ja Roope Kakkon asut sopivat heille älyttömän hyvin. Minean mekko oli ihanan sininen ja yläosan yksityiskohdista pidin ehkä kaikkeist eniten. 

Keiden juhlaväkien asuista te piditte?  
 

4 kommenttia:

  1. oi vitsi nyt harmittaa kun unohdin katsoa linnan juhlat :D.. Tosi upeita asuja <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ensi vuonna sitten uudelleen ja kyllä oli upeita asuja melkeinpä jokaisella

      Poista
  2. Mä myös rakastuin tohon Satu Taiveahon lookkiin ihan älyttömästi!! Ehdottomasti linnan paras tänä vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu Taiveaholla kyllä oli hyvin kaunis mekko ja se sopi hänen ylleen älyttömän hyvin. Se ei ollut samaan aikaan mitekään erikoinen muttei myöskään tavallinen asu ja sen takia itse pidin siitä

      Poista