torstai 10. joulukuuta 2015

WINTER INSPIRATION

Nyt täytyy kyllä sanoa, että ikävä on sitä lunta. Edes pieni määrä lunta riittää tähän synkkään ja sateiseen ilmastoon. Joulukin alkaa olla tosi lähellä ja kyllä lunta toivottaisiin aatoksi edes hiukan, joten sormet ristissä toivotaan sitä lumisadetta vesisateen sijaan. 
Huonosta säästä huolimatta tämän vuoden talvelta löytyy paljon erilaisia inspiraation kohteita. Muotia, ruokia, juomia, maisemakuvia jne... Selailin Weheartit:iä ja tajusin, että aikaa kului siellä melkein tunti. Sieltä pisti silmään monen monta erilaista kuvaa, jotka jollakin tapaa inspiroivat mua tämän talven suhteen ja toivottavasti teitäkin jokin asia tässä talvessa inspiroi


Tähän talveen liittyy niin paljon inspiraation kohteita ettei enää edes pysy laskuissa mukana. Joulu on yksi mikä talvessa on ihaninta. Joulukuun alkaessa alkaa suuri hälinä niin kotona kuin kauppakeskuksissakin huomaa ihmisjoukon määrän kasvaneen tavallista enemmän. Talven pukeutuminen on ihanaa, varsinkin jos on lunta. Tällaisella vesisateella ei oikein jaksa aina miettiä mitä pukee päälleen, joten joskus saattaa olla päiviä jolloin yllä on pelkkää mustaa. Tänä talvena oon entistä enemmän rakastunut bomber takkiin. Oon sivusilmällä jo alkuvuodesta katsellut näitä kyseisiä takkeja, mutten koskaan ole raaskinut ostaa sellaista, mutta toivotaan, että joskus löydän juuri itselleni sellaisen mitä ei voi vain jättää kauppaan. Beige on tullut myös tänä talvena paljon pinnalle ja itse varsinkin takeissa pidän siitä väristä. Ja kyllä, mikäpä ei olisi mitään ilman perus mustia nahkasaapikkaita.
Niin kuin syksynkin, talvella on tullut käytyä pari kertaa jo ystävien kanssa kahvilla ja enemmän tulee jatkossa käytyä. Se on sellainen mukava paikka, minne voi sitten sen hyvän ystävän kanssa mennä vaihtamaan kuulumisia ja juomaan tai syömään. 
Talvella ennen joulua tapahtuu aina koko meikkikokoelman siivous ja taas kerran siveltimien pesu. Siveltimiä oon alkanut useammin kuin ennen pesemään, koska nykyään tarvitsen niitä aina kun meikkaan, koska oma arkimeikki on taas kerran muuttunut. 

Mistä te saatte inspiraatiota näin talvena?

2 kommenttia: