sunnuntai 27. joulukuuta 2015

What I Got for Christmas 2015

Viime postauksessa jo mainitsin, että oon saamiini joululahjoihin älyttömän tyytyväinen, joten miksen esittelisi niitä sitten teille. Kaikki saamani lahjat tulevat kyllä käyttöön, ettei tullut mitään turhaa roinaa. Tänä vuonna pukki taisi kuulla myös toiveeni, kun paketista löytyi muutama toivomani lahja. Eiköhän paljasteta teillekin, että mitä paketeista oikein löytyi.


Ihan ensimmäisenä kun aloin näitä ihmisillä näkemään, niin en vielä ymmärtänyt miten he voivat pitää tällaisia. Kyllä aikaa myöten aloin itsekin näille lämmetä ja vasta silloin kun kokeilin tällaisia, tajusin kuinka mukavat nämä on jalassa. Joten kun tällaiset sain paketista, niin kyllä oli hymy leveästi kasvoilla kauan aikaa. En malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä.


Moni on jo varmasti huomannut treenipostauksista, että treenaan Cassey nimisen pilatesohjaajan videoiden parissa. Ja kauan olin katsonut Blogilates-sivustolla erilaisia treenivaatteita, mutten koskaan raaskinut ostaa itselleni, mutta vihdoin ja viimein sellaiset tuli. Nämä shortsit on aivan taivaalliset ulkonäöltään ja päällä todella mukavat. Tykkään tämän paidan tekstistä ja väri osuu kyllä omaan lempi väriin. En malta odottaa ensi vuoden treenejä ja lenkkejä joissa pääsen käyttämään näitä.


Ja edelleen pysytään Blogilates tuotteessa, nimittäin tämä älyttömän ihanan värinen huppari. Hupparin materiaali ei ole sellaista kovaa hupparikangasta vaan todella pehmeää ja lämmintä. Olin itseasiassa jo ennen joulua katsellut tätä kyseistä hupparia ja ajattelin siinä kohtaa ostavani tämän vasta ensi vuoden puolella jos tulee hyvä aika, mutta nyt ei edes tarvitse ostaa. Kyllä tässä kohtaa oli hyvä onni, kun en maininnutkaan tästä hupparista lahjatoiveissani ja sen sain. 


Perus paitoja ei voi koskaan olla liikaa. Tavallinen valkoinen paita tulee nyt todella paljon käyttöön, koska se on helppo vain yhdistää jonkun kanssa ja silti se näyttäisi hyvältä. Halusin myös mustan poolopaidan ja kuvittelin materiaalin olevan sellaista kovaa tai hieman ohutta kangasta, mutta toisin kävi. Materiaali on päältäpäin sellaista liukasta, mutta sisäpuolelta todella pehmeää ja lämmintä, joten tämä sopii todella hyvin viileilleki ilmoille.


Tämä tyttö oli jo kauan aikaa unelmoinut revityistä farkuista ja kun ne vihdoin paljastui paketista niin hallelujah. Kuvassa ei näe kokonaan revittyjä kohtia, mutta polvet ovat kokonaan paljaana ja sitten on tuollaisia pikkusia kohtia. En niin suuresti ole tällaisten vaaleen sinisten farkkujen ystävä, mutta nämä istui ihan hyvin jalassa. Lahkeissa on myös sopivasti väliä esimerkiksi jos lahkeet haluaa kääntää. Nämä sopisivat todella hyvin saamani valkoisen paidan kanssa. 


Tämä paita paljastui pikkusiskon antamasta paketista. Tämä on siis hieman läpinäkyvää kangasta oleva paita, jossa takana on vain alaselän kohdassa pari nappia ja muuten paita laitetaan takana olevalla nauhalla kiinni ja selkä jää paljaaksi. Tykkäsin tästä ihan sikana, ja tämä on sellainen paita, joka sopii esimerkiksi tilaisuuteen johon haluaa pukeutua hienosti, muttei taas liian hienosti.


Tämän neuletakin sain lahjaksi isosiskoltani. Olin monta kertaa puhunut tästä takista ja sisko varmaankin sitten laittoi korvan taakse. Tykkään niin paljon tästä väristä ja materiaalista. Materiaali on tosi pehmeä ja varmasti lämmittää kylminä päivinä hyvin. Varmasti nyt kun eilen satoi vähän lunta ja kun heräsin, huomasin pakkasta olevan jo -8 astetta, joten tämä on paras vaihtoehto takin alle.


Viimeisenä vaatekappaleen on tämä vaaleanpunainen takki. Kevääksi ja kesäksi tarkoitettu takki on todella ohutta kangasta, mutta silti mukava päällä. Takin taskuissa on kivat yksityiskohdat ja se tuo tälle takille ehkä vähän eloa. Tässä ei ole minkäänlaisia nappeja tai vetoketjua, mutta tykkään siitä tällaisenaan. Pituudeltaan tämä jää vähäsen polvien yläpuolelle ja oon tänä vuonna taas rakastunut pitkiin takkeihin, joten tässä se sitten on.

 
En ole koskaan testannut tällaista vartalovoide hommelia, mutta oon kuullut todella hyvää palautetta tällaisista. Sen tiesin entuudestaa, että nämä tuoksuu taivaalliselta ja niin tuoksui myös tämäkin. Tätä haluan päästä jo mahdollisimman nopeasti testaamaan.


Uusia siveltimiä olin itseasiassa pyytänyt, koska edellisissä on pienempi vaihtoehto eri kasvon aluille, joten nyt kun on enemmän niin on myös enemmän vaihtoehtoja. Edellinen meikkisivellinsetti on edelleen mulla, koska siellä on kuitenkin paljon sellaisia joita käytän, mutta nyt tässä uudessa on sitten ihan uusia tuttavuuksiakin. Tämän setin väri on niin ihanan vaaleanpunainen. Vaikken raaskisi näitä ottaa ollenkaan käyttöön, en silti malta odottaa, että pääsen testailemaan näitä.


Tämä on yksi mun lemppareista mitä lahjoista löytyi, koska olin jo viime vuonnakin katsellut enimmäkseen ulkomaalaisilla tubettajilla olevan näitä ja ne ovat kehuneet tällaisia niin paljon, että halusin itsekin tällaisen. Eilen kokeilin tätä ensimmäistä kertaa ja voin sanoa, että olisin halunnut tuntikausia hieroa tätä kasvoilleni. Lopputulos oli todella pehmeä. Mukana tuli myös neljä muuta koneen päätä, joten nuo harjakset on mahdollista vaihtaa riippuen mitä haluaa kasvoille tehdä.


 Meikkisieniä ei koskaan voi olla liikaa. Itselleni parhaaksi meikkivoiteen ja muiden levittämiseen olen nähnyt meikkisienet. Joillekin sopii siveltimet ja jotkut käyttää sormiaan, mutta minä käytän sieniä. Sillä saan tasaisen lopputuloksen ja ennen joulua mulla oli käytössä vain yksi meikkisieni, mutta nyt on vaihtoehtoja.


Sitten ihan perinteistä kosmetiikkaa tuli paketeista. Kyseinen paletti, jossa on varjostusväri, highlighteri ja poskipuna. Sitten ihan tavallinen huulirasva, joka tuoksuu mintulta ja polttaa ehkä hieman huulia, mutta todella pehmeän tuntuiset huulet tämän levittämisen jälkeen on. Peiteväri silmäluomille tulee tarpeen, koska oon kuullut, että luomivärin on helpompi levittää ja saada pysymään kun sinä on pohjalla jotain, joten haluan päästä sitten testaamaan pitääkö se paikkaansa. Paketista löytyi vielä kulmakynä ja huulipuna.


Itselläni ei ole ennen ollut Beyoncen hajuvesiä, mutta tiesin niiden olevan ihanan tuoksuisia, ja niin on myös tämäkin. Tällainen kivan oranssinen hajuvesi tuo ainakin mulle mieleen kevään, joten ehkä tämä tulee silloin käyttöön vielä enemmän hahah.


Viimeisenä lahjana tuli Mikael Gabrielin levy nimmarilla varustettuna ja tämä varmasti monilla nähty lasimuki. Molemmat lahjat ilahdutti todella paljon ja lasimukia olin jo katsellut kauan ja meinasin ostaa, mutta äiti sitten paljasti että paketista saattaa löytyä samanlainen. 

Mitä te saitte joululahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Ja no Adidaksen treenipöksyt pitäis saada itsekin... :) Samaisen postauksen juuri tein kanssa blogiini, siellä siis mun joululahjat!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja kyllä on huomannut että nämä treenipöksyt ovat todellakin isossa suosiossa. Täytyypä käydä kurkkaamassa tuo postaus :)

      Poista