perjantai 25. joulukuuta 2015

MINUN JOULUNI 2015

Toivottavasti teillä oli ihana jouluaatto. Mulla ainakin oli Joulu oli todellakin sen arvoinen, että sitä aloitettiin jo ainakin täällä odottamaan marraskuun alussa hahah...Nyt ollaan syöty vatsat täyteen ja nautittu hyvästä seurasta, hyvistä ohjelmista, lahjoista ja ylipäätänsä koko päivästä. Nyt hieman kuvien kera aaton tapahtumia ja ajatuksia


Aamu lähti tunnetusti käyntiin tänäkin jouluna samalla tavalla ilman minkäänlaisia poikkeuksia. Nousin sängystä ylös jo ennen seitsemää ja siinä sitten nautittiin riisipuurosta, jota kyllä oli kova ikävä. Riisipuuron jälkeen annoin jo isälleni yhden ostamani joululahjan, koska olin jo ennen aattoa fiilistellyt sen lahjan kanssa, joten halusin mahdollisimman nopeasti päästä sen paketin hänelle antamaan. Ennen joulukalenteria kävin nopeasti aamusuihkussa ja sitten käperryin istumaan ja katsomaan viimeisen osan joulukalenterista. Sen jälkeen taustalla alkoihin pyörimään joulupukin kuumalinja ja sitä katseltiin ja myös auteltiin äiti perunalaatikkojen kanssa.
 

Ennen kuumalinjan loputtua käytiin Marin kanssa nopeasti ottamassa kuvat joulun asusta ja ikävä kyllä ei sitä lunta aatoksi saatu, mutta ei se fiilistä pilannut ollenkaan. Pian alkoikin olemaan jouluruoan aika ja silloin päästiin syömään oikein kunnolla. Tarjolla oli omaa lemppariani rosollia, kalaa, kinkkua, laatikoita, perunoita, kastiketta, äidin tekemään sinappia ja siskon tekemään joululimppua. Kyllä sai syödä oikein vatsan täyteen. Kolmen aikaa lähdettiin viemään kynttilöitä haudalle ja yhtäkkiä kello alkoikin näyttää jo melkein puoli viittä, joten siinä kohtaa alettiin jo hiukan jakelemaan lahjoja ja loppuillasta sitten saatiin kaikki lahjat ja voin sanoa, että olen todella todella todella tyytyväinen saamiini lahjoihin ja muutkin ovat saamiinsa lahjoihin tyytyväisiä. 


Illalla oli sitten luvassa Samu Sirkan joulutervehdystä ja paljon hyviä herkkuja. Yhdeksän maissa lähdettiin joulukirkkoon ja kymmeneltä vielä katsottiin Raskasta joulua spesiaali ja sen jälkeen olikin aatto tullut päätökseen ja älyttömän ihana ja rauhallinen päivä oli Me näemme seuraavassa postauksessa liittyen joululahjoihin.

2 kommenttia: