sunnuntai 3. tammikuuta 2016

New Year, new promises

Heippa ja älyttömän ihanaa alkanutta vuotta 2016 kaikille Vihdoin ja viimein pääsin hetkeksi istahtamaan koneen äärelle ja tulla kirjoittamaan tänne. Tuntuu etten olisi istunut hetkeäkään vaan olisin ollut koko ajan liikkeessä. Perheeseen tuli suuri muutos vuoden vaihteessa, nimittäin meille tuli toinen koira. Nyt on kolme lemmikkiä vilisemässä pitkin kotia. Uuden vuoden mukana toin myös muutamia lupauksia itseeni kuin myös blogiin liittyen. 
Mulle oma hyvinvointini on ollut aina tärkeää. Itseni pidän terveenä liikunnalla ja hyvän ruokavalion kanssa. Monilla varmasti on erilaisia uudenvuodenlupauksia ja itselläni myös, nimittäin aion keskittyä tänä vuonna todella paljon omaan hyvinvointiini ja siihen miten sitä ehdistän. Viime vuonna lupauksena oli paljon treenaamista ja treenaamista on myös tänäkin vuonna, mutta sitä ei tarvitse erikseen luvata itselleni, koska pitkästä aikaa rakastan tehdä sitä. Se ei ole mulle pakonomaista, vaan se on sellaista mistä nautin. Se on omasta mielestäni tärkeä, että tekee mistä oikeasti nauttii. Aion myös tänä vuonna työstää oman itsekurini kanssa, sillä varsinkin aina siinä marraskuun vaihteessa alkaa se hirveä herkunhimo ja tietenkin aina jouluna annan itseni herkutella sopivasti, mutta silti yritän etsiä sitä omaa itsekuria. 
Blogin suhteen en tee niinkään muutoksia, mutta lisäilen asioita. Tällä hetkellä on työn alla uuden ulkonäön tekeminen ja suunnittelu. Täällä alkaa myös tulemaan erilaisia reseptejä, mutta hieman terveellisempiä. Hyvinvointiin liittyviä postauksia olen ajatellut toteuttaa myös silloin tällöin ja myös tulossa postausta liittyen treenaamiseen. Mikään muu ei kuitenkaan muutu. 

Tämä vuosi tuntuu todella kiinnostavalta ja en malta odottaa, kun päästään kuukausissa hieman pidemmälle ja nähdään mitä se aika on tuonut tullessaan. Jokainen meistä ansaitsee hyvän vuoden, mutta sen eteen pitää myös tehdä töitä

Miten teillä uusi vuosi on lähtenyt käyntiin? 

2 kommenttia:

  1. Hellou! Ihana mekko ja sulla on kyllä ihana blogi (selailin vähän). Tulevia postauksia ja tulevaa vuotta odotellessa :) ps. sulle sopis otsis ja kerrostetumpi hiusmalli TODELLA hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Saana! Nyt on jo mielessä pari postausideaa, jotka sitten pian tulee julki, mutta ihana kuulla että tulevia postauksia odottelet innolla. Otsatukka on kerran ollut, ja kyllä sellainen on ollut pari kertaa mielessä varmaankin tämän mun pitkän otsani takia hahah...mutta taidan ainakin tällä hetkellä pysytellä tässä vaihtelevassa jakauksessa.

      Poista