keskiviikko 6. tammikuuta 2016

WINTER LOOKS 2016

Heippa Kova pakkanen on nyt saapunut myös tännekin ja täytyy sanoa ettei ollut yhtään ikävä sitä. Tarvitsisin varmaan monia vaatekerroksia ylleni ja siltikään en pystyisi ulkona liikkumaan tärisemättä. Toivotaan nyt, että vähän tuo pakkanen tuosta muuttuisi pian lämpösen puolelle. Nyt kuitenkin kun virallisesti se talvikin on saapunut, saattaa ehkä olla pulaa pukeutumisesta, koska pitää miettiä missä pysyy lämpimänä. Itselläni ainakin tämä ongelma on monesti vastassa. Jotenka tein neljä erilaista asukollaasia talven pukeutumiseen ja jotkut ovat vähän lämpimämmän sään pukeutumista. Toivottavasti tykkäät ja kerro oma suosikkisi näistä asuista? Omat suosikkini ovat 1 ja 4.


Ihan ensimmäsenä oma suosikkini, jonka nimesin 3 raitaa -kollaasiksi. Tässä on paljon vaatekappaleita, joista myös itse pidän. Talvella poolopaita on mitä parhain vaihtoehto, varsinkin kylmille ilmoille, joten on jotain mikä pitää kaulankin lämpimänä. Tähän mukaan halusin ottaa ihan perus vaaleat farkut ja ihan välttämättä otin mukaan myös bomberin. Niin kuin te tiedättekin jo, oon niin rakastunut tähän kyseiseen takkiin ja nyt kauan aikaa oon yrittänyt itselleni sellaista etsiä, mutta vielä ei ole tullut vastaan sellaista mitä juuri haluan. Tähän vaateyhdistelmään aloin sitten lisäilemään aika paljon mustaa, joten ajattelin pilottilasien sopivan tähän ja kyllä ne sopii. Niken kengät ja Adidaksen reppu tuo kivaa rentoutta tähän koko asuun.


Persikan sävy on tosi kiva yhdistelmä mustan kanssa, joten otin pääasiassa käyttöön vain mustan ja persikan sävyn. Napapaita saattaa olla juuri nyt hieman huono asuvalinta pakkasen vuoksi, mutta hieman lämpösemmällä säällä toimii hyvin villatakin ja ulkotakin alla. Kyseinen villatakki on aika pitkä, joten en lähtenyt etsimään heti takkia joka on lyhyemmästä päästä. Päädyin sitten tällaiseen super kivaan talvitakkiin. Halusin luoda tähän asuu vielä vähän tyylikkyyttä, joten nappasin mukaan hatun. Tummat nilkkurit sopii todella hyvin kokonaisuuteen ja pitää varmasti jalatkin lämpimänä.


Sitten aika tällainen casual look. Halusin pitää tämän lookin mahdollisimman tavallisena, mutta samalla luoda vähäsen tyyliä. Otin vaaleiden farkkujen kaveriksi tällaisen lyhyen pitkähihasen, jonka päälle otin myös tosi kivan neuleen. Beige on nykyään yks mun lempi sävyistä, ja itse kun rakastan sen värisiä takkeja, niin kokeilin sopisiko tällainen takki tähän asuun. Siihen vielä mukaan lämmin kaulahuivi ja mustat nilkkurit niin asu näyttää jo valmiilta.


Harmaata, mustaa, valkoista....Kolme perus, mutta toimivaa väriä yhdistettynä yhteen asuun. Lähdin luomaan koko asua näiden valkoisten housujen ympärille ja päädyin harmaaseen ja mustaan väriin. Harmaa poolopaita sopii todella hyvin perus vaaleiden housujen kanssa ja siihen vielä tällainen älyttömän ihana harmaa ulkotakki, joka varmasti lämmittää jopa tuulisinakin päivinä. Vähän luomaan tyyliä, otin mukaan hopean kellon ja mustan pikkulaukun. Musiikin ystävälle kuulokkeet matkaan ja hyvä musiikki soimaan. 

8 kommenttia:

  1. Niin upeita asuja, voisin ehdottomasti laittaa päälleni noista jokaisen♥ Mun lemppari näistä on tuo persikkainen asu!

    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sen asun itsekin voisin päälleni pukea. Se on todella tyylikäs ja tykkään itsekin siitä. Persikan sävystä saa tosi kivoja yhdistelmiä muiden värien kanssa

      Poista
  2. Ah tuo toinen kokoelma ja tuo laukku <3

    http://elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan samaa mieltä. Ja tuo laukku on niin ihana!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Näyttää olevan aika suosikki tuo toinen asu ja olen kyllä samaa mieltä, että on täydellinen varsinkin silloin kun ei ole näin kovaa pakkasta kuin nyt että pitää olla kymmenet vaatteet päällä:)

      Poista
  4. oii tosi inspiroivia kollaaseita, löytyi vaikka mitä tuotteita jotka voisin kotiuttaa vaikka heti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hauska kuulla. Itsekin voisin ottaa nuo kaikki tuotteet vaikka heti!

      Poista