sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Operation blonde

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille Toivottavasti olette viikonlopun nauttineet ja valmiita taas uuteen viikkoon. Ennen joululoman loppumista halusin kokeilla jotakin uutta omiin hiuksiini ja päätin tehdä vaalennusväristä raitoja ruskeiden sekaan, mutta lopputulos oli vähän erilaisempi kuin ajattelin. Hiukset ovat nyt lähellä blondia ja innostuin taas tähän vaaleaan väriin, joten otin tavoitteeksi saada vaaleat hiukset. Tällä hetkellä hiukseni ovat enemmän keltaiset kuin vaaleat, mutta en aio kiirehtiä värjäämisen kanssa, ettei hiukset mene tavallista huonompaan kuntoon. Ehkä sitten taas innostunkin jostakin toisesta väristä, mutta vältän liiallista värjäystä.


Tällä hetkellä käytän raidoittavaa vaalennusväriä, joten hiukset ei värjäänny heti kerrallaan, vaan tälläkin hetkellä omissa hiuksissani on vähäsen vaaleanruskeita raitoja. Täysin valkoisia hiuksia en ole lähtenyt tavoittelemaan, mutta jos joku on esimerkiksi nähnyt Kim Kardashian vaaleat hiukset, niin kuin ylemmässä kuvassa näkyy, sellaisia olen lähtenyt tavoittelemaan. Se kuitenkin tarkoittaa pitkää ja sinnikästä värjäysoperaatiota ainakin omien hiuksieni kohdalla. Joillakin hiukset vaalenevat parilla kerralla, mutta itse joudun käyttämään siihen aikaa. 


Luonnollisin väri mikä on tuntunut omilta ovat olleet ruskean sävyt. Oon kokeillut punaista, mustaa, vaaleaa, ruskeaa ja jopa pinkkiä, mutta joka kerta päädyn siihen ruskeaan. Nyt kuitenkin oon innostunut taas tästä vaaleasta sävystä ja toivottavasti tämän prosessin jälkeen tyydyn kauaksi aikaa siihen väriin enkä heti lähde värjäämään uutta hahah....

2 kommenttia:

  1. Vaalea on kyllä ihana väri mutta yksi vaikeimmista pitää yllä. Ainakin itselläni helposti hiukset alkaa kellertämään :/

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen kuullutkin, että vaaleita hiuksia olisi vaikea pitää yllä. Vaalea hiusväri on todellakin älyttömän ihana, joten toivotaan ettei ihan heti lähde kellastumaan:)

      Poista