sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Täyteläiset soijarouhepihvit


Miten teidän juhannus sujui? Itse juhannusta vietin ystävien kanssa juhlien. Nyt on hyvä palautua takaisin arkeen viikonlopun jälkeen. Tein muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa soijarouheesta yhtään mitään. Selailin taas erilaisia reseptejä ja törmäsin tähän super helppoon reseptiin, nimittäin soijarouhepihveihin. Ensikertalaiseksi nämä onnistuivat älyttömän hyvin ja makukin oli super hyvä. Jos haluat tietää miten nämä täyteläiset soijarouhepihvit valmistetaan, jatka lukemista


Kuuden pihvin valmistukseen tarvitset:

1 sipuli
1 keskikokoinen peruna
3 dl tummaa tai vaaleaa soijarouhetta (itse käytin tällä kertaa vaaleaa)
 3 dl kylmää vettä
1,5 dl korppujauhoja
2 rkl perunajauhoja 
4 rkl soijakastiketta
Noin ½ dl persiljaa
1,5 rkl chilijauhetta
2 tl mustapippuria


Pilko sipuli pieniksi palasiksi sekä raasta kuorittu peruna hienommalla terällä. Sekoita loput ainekset sekaisin keskenään ja anna vetäyä muutaman minuutin ajan. Jaa taikina pelille kuuteen osaan, mutta jos haluat pienempiä pihvejä, niitä tulee enemmän kuin kuusi. Paista uunissa 200 asteessa 15-30 minuuttia. Pihvien valmistuttua sen sisältö saattaa tuntua siltä, että se olisi raaka, mutta kun niiden on antanut jäähtyä rauhassa, sisältökin muuttuu. Nämä sopii super hyvin hampurilaisten väliin, koska itselleni näiden pihvien mausta tuli ihan ensimmäisenä mieleen jonkun ruokapaikan pihvit. Suosittelen ehdottomasti testaamaan. Näiden valmistus on helppoa ja nopeaa eikä vaadi erityisempiä aineksia. 


2 kommenttia:

  1. Todella hyvännäköisiä pihvejä. Täytyy itsekin tehdä kun kutsun vieraita kylään ja päästään herkuttelemaan. Tutustutan heidät vähän omaan ruokavaliooni ja näytän kuinka helppoa on saada vegaanisestakin ruoasta todella mahtavan makuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä:) Uskon, että he tulevat tykkäämään ja mahtavaa, että tutustutat heidät vähän vegaaniseen ruokavalioon ja näytät, että vegaaniset ruuatkin on täyttä herkkua.

      Poista