sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

My favourite movies at the moment

Moikka ja aivan ihanaa alkanutta lomaa kaikille joilla se nyt on alkanut Nyt on peruskoulu käyty ja yhdeksään kouluvuoteen on mahtunut kaikenlaista ja varmasti seuraavina opiskeluvuosinakin ehtii tapahtuun kaikkea. Teen varmasti erikseen pienen postauksen, jossa kerron vähän jatko-opinto suunnitelmia.

Tein aikaa sitten My favourite series at the moment -postauksen ja huomasin, että sitä oltiin luettu ihan super monta kertaa, joten haluan nyt tulla esittelemään teille omat suosikkini elokuvien kohdalta. Itse en enää kauheasti elokuvia tai muutenkaan sarjoja katsele, mutta edelleen on sellaisia joita voisi katsoa uudestaan ja uudestaan. Myöskin uusia suosikkeja elokuvalistalle on päässyt. Elokuvan nimeä klikkaamalla pääsette katsomaan kyseisen trailerin.


Suite Francaise - Natsien miehittämässä Saksassa, Lucille Angellier ja hänen dominoiva anoppinsa saavat kuulla uutisia Lucillen miehestä. Saksalaiset sotilaat saapuvat, ja viipymättä muuttavat asumaan asukkaiden koteihin. Lucillen ja hänen anoppinsa luokse asumaan saapuu komentaja Bruno von Falk, jota Lucille yrittää epätoivoisesti vältellä, mutta huomaa lopulta olevansa rakastunut häneen.

Pahat pojat - Elokuva kertoo neljästä veljeksestä, Otto, Matti, Ilkka ja Eero Takkusesta, joilta skitsofreniaa sairastava, Raamattua omin päin tulkitseva isä Jouko on vienyt kaiken muun paitsi rakastamisen kyvyn. Pojat ovat kasvaneet kurinpitäjänään nyrkki ja sirppi. Pojat ovat siveellisyyden perikuvia, lukuun ottamatta erästä seikkaa: he ovat ryöstäneet useita rahapeliautomaatteja, bensiiniasemia, posteja ja pankkeja. Lisäksi mielisairaalasta karannut Jouko-isä yrittää saada itselleen poikien ryöväämät rahat, sillä hänen käsityksensä mukaan valtio on hänelle ne velkaa.

Bridget Jones's Diary - Bridget Jones on turhautunut kolmikymppinen nainen, joka murehtii painoaan. Hän työskentelee tiedotuksessa eräässä kirjakustantamossa Lontoossa ja keskittyy lähinnä unelmoimaan pomostaan, Daniel Cleaverista. Vanhempiensa isännöimissä joulujuhlissa Bridget tapaa Mark Darcyn, vanhempiensa ystävien lakimiespojan. Ensikohtaamisen jälkeen Mark pitää Bridgetiä tyhmänä ja Bridget puolestaan Markia ylimielisenä ja töykeänä. Uudenvuodenpäivänä Bridget päättää viimein tehdä täyskäännöksen ja alkaa pitää omaa päiväkirjaa, johon hän listaa kaikki yrityksensä lopettaa tupakointi, vähentää painoaan ja löytää Se oikea.

Kätilö - Kätilö on rakkauselokuva, joka on asetettu erityisiin Lapin sodan historiallisiin kehyksiin. Vikasilmäksi haukuttu kätilö Helena rakastuu saksalais-suomalaiseen SS-upseeriin Johannes Angelhurstiin, jolle vikasilmä on kaikista muista naisista poikkeava luonnonvoima. 

Grease - Elokuva kertoo 1950-luvun lukiolaiselämästä. Tapahtumapaikkana on Rydellin koulu Chicagosta. Sandy ja Danny tapaavat toisensa kesälomalla ja rakastuvat toisiinsa heti. Kun kesäloma loppuu, he joutuvat eroamaan toisistaan. Sandy nimittäin asuu Australiassa ja Danny Chicagossa. Sandyn suunnitelmat muuttuvat ja hän muuttaa itse Chicagoon. Selviää, että Danny ja Sandy ovat samassa koulussa. Danny on kovis, joka johtaa T-Birds-jengiä. Sandy puolestaan pitää koulusta ja urheilusta, vaikka onkin itse surkea siinä. Sandy pyrkii Pink Ladies -jengiin, mutta ongelmana on, että hänen tulisi alkaa juoda alkoholia ja polttaa tupakkaa. Sandy nolaa itsensä, joten Danny häpeää häntä ja kaikki Dannyn kaverit pilkkaavat Sandyä. Heille tuleekin mutkia suhteeseensa. Sandyn on muututtava kovikseksi, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä.

Love Actually - Elokuva alkaa Davidin taustaselostuksella. Hän kertoo, että aina tuntiessaan itsensä alakuloiseksi nykyisen maailmanmenon vuoksi hän ajattelee Heathrow' lentokentän saapuvien lentojen terminaalia ja sitä puhdasta, yksinkertaista rakkautta, jota ystävät ja perheenjäsenet tuntevat toivottaessaan rakkaansa tervetulleiksi. David kertoo myös, että kaikkien syyskuun 11. päivän iskuja lennoilla kuolleiden ihmisten lähettämät tunnetut viestit kertoivat rakkaudesta eivätkä vihasta. Sitten elokuva siirtyy kertomaan useiden eri ihmisten ”rakkaustarinan”.

The Mortal Instruments: City of Bones - Clary Fray on tavallinen 15-vuotias tyttö. Eräänä iltana hän tulee todistaneeksi klubilla murhan, jota hänen paras ystävänsä Simon ei kuitekaan näe laisinkaan. Kun Claryn äiti Jocelyn katoaa, Clary tutustuu komean ja ylimielisen Jacen avulla varjometsästäjien maailmaan. Uusien varjonmetsästäjäystäviensä avulla Clary alkaa selvittää mitä hänen äidillensä oikein tapahtui ja saa samalla tietää mullistavia asioita myös itsestään.

Cape Fear - Neljäntoista vankilavuoden jälkeen pahoinpitelijäraiskaaja Max Cady päästetään vapaaksi vankilasta. Vankila-aikana hän luki itsensä hyvin älykkääksi, harjoitteli itsestään lihaksikkaan ja tatuoi kehonsa täyteen tekstejä ja kuvia. Hänen tarkoitus oli kostaa entiselle asianajajalleen, joka Cadyn näkemyksen mukaan tunaroi tahallaan jutun. Asianajaja Sam Bowdenilla on onnellinen perhe, johon lukeutuvat vaimo, tytär ja koira. Bowdenin piina alkaa perheen sisäisten riitojen keskellä Cadyn ovelasti painostaessa häntä tunkeutumalla hänen kotinsa läheisyyteen.

The Notebook - Ryan Gosling on syvältä koskettavan rakkaustarinan miespääosassa Noah, joka rakastuu päätä pahkaa Allieen (Rachel McAdams) Yhdysvalloissa juuri ennen toista maailmansotaa. Työläistaustaisen nuorukaisen ja yläluokkaisen kaunottaren yhteinen taival tuntuu liki mahdottomalta. Elokuva perustuu Nicholas Sparksin menestysromaaniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti