keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Clothes that are IN part 2

Tervehdys Ensimmäinen osa Clothes that are IN -postaus sai super paljon lukumääriä ja siinä jo kerroinkin tulevista jatko-osista. Ajattelin toteuttaa näitä postauksia kerran tai pari kuukaudessa, ja näin kesäkuun alkuun on hyvä ottaa tämän postauksen toinen osa. Haluan vielä muistuttaa, että tässä tulevat esiintyvät vaatekappaleet ovat itseni mielestä ja omassa asumaailmassani IN, eikä kenenkään kuka ei satu näistä joistakin tykkämään, tarvitse mieltään muuttaa ellei itse niin halua. En tässä enempää höpöttele, joten toivottavasti tykkäätte  
                                                                                                                                 
 Ponchot 

Rakastuin näihin viime vuoden syksyllä ja siitä lähtien oon yrittänyt löytää itselleni täydellistä kappaletta. Viime vuonna vielä tällaisia myytiin cubuksella, mutta ne ehivät lähteä ja ainakin tällä hetkellä täältä päin niitä en ole löytänyt. Poncho on mun mielestä täydellinen vaatekappale syksylle sekä alkutalvelle, koska se ei oo liian paksu, mutta sen kanssa voi pukeutua lämpimästi. Vinkatkaa ihmeessä jos tiedätte jotakin nettikauppoja, joissa sattuisi ponchoja löytymään.

 Poolot 

Niin mekoissa kuin paidoissakin poolo on mun suosikki ympäri vuodenaikojen. Lapsena vielä poolopaitoja itse ainakin käytin todella paljon ja jossakin kohtaa en sitten enää niitä suostunut käyttämään, mutta nyt ne on taas tulleet takaisin ja voisin vain ostaa montaa eri mallia vaatekaappiini. 

 Kynähameet 

Kynähameet on tänä keväänä tullut todella paljon käyttöön ja nyt kesälläkin niitä tulee näkemään. Syksyisin hameet jäävät yleensä kaapin taakse, mutta mielestäni kynähameet on täydellinen valinta syksyllekin. Niiden kanssa on super helppo yhdistää vaatteita ja niistä voi tehdä juhlallisen tai rennon asukokonaisuuden.

 Suorat housut 

Vuosi tai pari sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että tällä hetkellä omistan suorat housut ja olisin tykästynyt kyseiseen malliin älyttömän paljon. Suorat housut on super rento vaihtoehto farkkujen sijaan varsinkin tällaisille tuulisille, mutta silti lämpimille ilmoille. Itse tykkään yhdistää suorien housujen kanssa napapaitaa tai jonkinlaista poolopaitaa, mutta vaihtoehtoja on paljon. Myös suorista housuistakin saa juhlallisen tai rennon näköisen asukokonaisuuden.

Onko teillä samoja makuja vaatteiden suhteen? 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti