torstai 5. marraskuuta 2015

Valmistaudu talveen

Heippa ihanat Täällä päin meidän onneksi oli aika lämmin alkuviikko, mutta kun tässä hetki sitten hieman vilkuilin tulevien päivien sääennusteita, niin kyllä täytyi varmaan sanoa hyvästit hetkelliselle lämmölle. Vielä ei kuitenkaan ole lunta maassa ja saakin pysyä nyt ainakin jonkin aikaa poissa, mutta silti varsinkin itse tykkään jo kaupoissa katsella sivusilmällä talvivaatteita. Nythän ollaan jo marraskuussa, joten kyllä se talvi kohta tulee ja mikäpä olisi parempi aika noukkia käsiin suosikki vaatekappaleet talveksi kuin tässä kuussa. Omat suosikkini olivat 2 ja 4
Mikä asukokonaisuus sinua kiinnosti eniten?

 1. Warm leather gloves

Tätä asukokonaisuutta yhdisteltäessä halusin ottaa mukaan tämän tulevan talven uudet suosikit eli nahkahanskat. Ne ovat lämpimät ja sopivat melkein minkä tahansa kanssa. Hieman väriä tuomaan, valitsin tällaiset lämpimän punaiset farkut ja siihen neulepaidan erilaisilla punaisen ja mustan sävyillä. Sitten mukaan vielä tällainen takki, jossa on super ihana tikkikuvio ja kivat ruskeat yksityiskohdat.

   2. TIMBERLAND

Seuraavana vuorossa on yksi mun suosikeistani. Tässä on kaikki mihin oon tämän syksyn aikana rakastunut. Pitkä lämmin takki, ruutukaulahuivi, huopahattu, musta paita, Boyfriend tyyliset farkut ja Timberland kengät. Tämä on samaan aikaan rento ja tyylikäs, joka sopii tilanteisiin kuin tilanteisiin. Punainen huulipuna luo enemmän tyyliä asusteeseen ja farkut taas hieman rentoa fiilistä. 

 3. Grey

Kolmantena on ehkä pikemminkin sellainen asuste mitä voi käyttää jopa koulussakin. Jokaista asustetta, mitkä esittelen teille voi käyttää kyllä esimerkiksi siellä koulussa, mutta tämä on ehkä sellainen, jos ei halua niin sanottuna tavallista. Pitkät saapikkaat ja poolopaita tuo vähän näyttävyyttä asusteelle. Turvalliset siniset farkut on helppo yhdistää tähän asuun ja lämmin takki hopeisilla vetoketjuilla toimii tässä täydellisesti.

 4. Baby pink

Tässä on toinen suosikkini. Musta ja vaaleanpunainen on täydellinen yhdistelmä ja saa asun näyttämänä hieman tyylikkäämmältäkin. Halusin tuoda hieman (paljon) väriä tähän lookkiin, joten valitsin vaaleanpunaisen. Kultaisen sävyinen kello sopii myös tähän asusteeseen, joten ei kannata omalla kohdalla kun miettii mitä päällensä pukee, niin ei kannata pelätä värien käyttöä. Söpöt kissarajaukset ja ei kun menoksi.

 5. Teddy

Rupesin keräämään tämän beigen värisen takin ympärille vaatetta. Lopputuloksen jälkeen tuli ensimmäisenä nallemainen fiilis. Kuvittele, että laitat kyseisen takin yllesi. Kyllä aika nallemainen olo tulee. Ruskean sävyistä luomiväriä kasvoilla ja persikan väristä huulipunaa niin lopputulos on hyvä. 

 

4 kommenttia:

  1. oi mitä kollaaseita ! mulla himottaa ihan suuresti Timberlandit, löysin kookengästä edullisesti tosi sievät samantyyliset MUTTA ei ollu kokoa yhyyy:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon:) Ja se on kyllä harmittavaa jos löytää itselleen täydelliset kengät, mutta kokoa ei löydy. Itsekin haluaisin myöhemmin sitten Timberlandit ostaa, koska oon kuullu niin monilta, että ne on niin mukavat jaloissa ja plussana vielä tietenkin, että ne on älyttömän ihanan näköiset!♡ Toivottavasti löydät itsellesi juuri sopivat:)

      Poista
  2. Moi kaima! ;) ihania kollaaseja, käyttäisin mielelläni vaikka kaikkia noita asukokonaisuuksia. :) Tää oli muutenkin hyvin ja kivasti tehty postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha terve kaima sinnekin:) Tosi kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta. Pyrin tekemään mahdollisimman monipuolisia postauksia :)

      Poista