keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Pukeudu pikkujouluihin

Pikkujoulukausi alkaa taas olemaan täälläpäin ja kuinka olenkaan odottanut sitä. Pikkujoulut on yksi hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin, syödä hyvin, saada joulufiilistä ja pukeutua parhaansa mukaan. Jotenka päädyin Polyvore-sivustolle tekemään muutaman vaatekollaasin ja huomasin, että olin tehnyt niitä jo parin tunnin ajan. Tässä nyt muutamia asusteita pikkujouluihin. Mikä oli teidän suosikki? Omat suosikkini olivat 1, 3 ja 4

Ensimmäisenä olisi Santa Baby niminen asu. Nimesin jokaisen kollaasin jonkin hyvän joululaulun mukaan hahah...Tätä kollaasia tehdessä löysin aivan älyttömän yksinkertaisen, mutta hyvin pikkujouluihin sopivan mekon. Ehkä hiukan alle polvien ylettyvässä mekossa on kiva kaulus, joka tuo enemmän tyylikkyyttä ja punainen väri sopii hyvin jouluaiheiseen teemaan. Pitkät kengät on hyvä vaihtoehto tällaisen mekon kanssa. Yksinkertainen meikki, pieni musta laukku ja hyvän tuoksuinen hajuvesi niin eiköhän sillä pärjää.


White Christmas sopii hyvin itse väriteemaan, nimittäin mahdollisimman vaaleaa sävyä, mutta kengät ovat mustat. Oon kauan ihastellut tällaisia kenkiä, joten ihan välttämättä halusin ottaa ne mukaan tähän asuun ja mun mielestä ihan hyvin ne sopii. Söpö kukkapanta on myös hyvä vaihtoehto esimerkiksi kaulakorulle ja rannekorulle. Lempi korvakorut korviin ja yksinkertaiset kissarajaukset tuo jo aikamoista tyyliä tähän.



Tämä itseasiassa on yksi mun lemppareista pelkästään yksinkertaisuuden takia. Ei mitään räikeää väriä tai huomiota herättävää. Tänä vuonna kovassa suosiossa ollut poolopaita oli pakko ottaa tähän mukaan, koska itsekin poolopaidoista tykkään älyttömästi ja se sopii tähän hameeseen juuri sopivasti. Pitkät kengät on myös hyvä vaihtoehto tuomaan sitä tyylikästä vaatetusta. Mahdollisimman neutraalin värinen huulipuna ja kultaiset korvakorut sopii aina mustan ja vaalean värin kanssa.
Punainenhan on aikalailla joulun väri, joten miksei sitä sitten ottaisi mukaan vaatetukseen. Aloin heti ihan ensimmäisenä metsästämään tätä kyseistä hametta. Oon niin ihastunut syksyn aikana tähän hameeseen, ettei sitä voinut olla jättämättä tästäkään pois. Sen kaveriksi valitsin hieman lyhyehkön villapaidan ja sekin on tietysti punaisena. Yksinkertainen kaulakoru toimii tässä hyvin, eikä se ole liian näyttävä. Polvisukkien kanssa mustat kengät.

Tässä on enemmänkin sievä asukokonaisuus, josta kuitenkin pilkahtaa sitä tyylikästä olemusta. Yksinkertainen mekko on hyvä vaihtoehto sellaisille, jotka tykkää käyttää esimerkiksi isoja koruja tai hieman kylmempää punaista esim. kyseisissä kengissä ja huulipunassa. Punainen huulipuna tuo ihan uuden lookin tähän koko asusteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti