keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Christmas gift ideas for him & her

Oon ostanut jo muutaman joululahjan aikaiseen, mutta silti on jäljellä ostettavaa. Onneksi itselläni on jo muutama idea mielessä lahjojen suhteen, mutta silti on niitä, jotka eivät välttämättä tiedä ollenkaan mitä toiselle ostaa. Joten vietin pari tuntia etsiskellen sopivia lahjaideoita niin naispuoliselle kuin miespuoliselle. 

 Joululahjoja naispuoliselle henkilölle:

Kynttilät - Perinteinen lahja, mutta jos antaa esimerkiksi jonkun jouluisen tuoksukynttilän, niin varmasti lahjan saaja ilahtuu. Yksiä hittejä näiden vuosien ajan ovat olleen Yankee Candelit. Jouluiset tuoksut näissä on aivan taivaallisia ja valikoimakin on mitä laadukkain. Kannattaa käydä katsomassa mikäli kynttilää olet ajatellut joululahjaksi.
Aamutossut - Söpö, lämmin ja varmasti käytännöllinen lahja. Aamutossut on varsinkin talviaamuisin todella tarvittavat, koska ainakin omat jalkani ei taatusti kosketa lattiaan ennen kuin aamutossut on jalassa. Söpöjä tossuja löytyy monista vaatekaupoista ja nettikaupoissakin on hyvä valikoima.

Kosmetiikka - Meikkaavalle henkilölle tämä on hyvin käytännöllinen lahja ja varmasti tulee ihan arkikäyttöönkin. Meikkipaletti, ripsivärejä, huulipunaa ja kaikkea mitä vain keksiikään. Tai toinen idea on ostaa muutama erilainen meikki ja pistää ne yhteen pakettiin, niin sitten lahjan saaja saa yhden meikin sijaan muutaman lisää.

Tuoksut - Hajuvedet ja erilaiset vartalosuihkeet ovat mainio lahja. Victoria's Secretin vartalosuihkeet ovat taivaallisen tuoksuisia ja ei niin voimakkaita ja jopa pieni suihkaus tekee ihmeitä. Itse hajuvedet ovat sitten hiukan voimakkaampia, mutta kuitenkin tuoksu on hyvä. 

Laukut - Laukun antaminen lahjaksi ilahduttaa varmasti. Aina ei kuitenkaan tarvitse olla niitä merkkilaukkuja, vaan ihan perus mutta kuitenkin kaunis laukku on jo tosi hyvä pakettiin. Todella monesta kaupasta ja myös nettikaupoista löytyy erilainen valikoima laukkuja, joka saattaisi ehkä miellyttää lahjan saajan mieltä. 

Sisustus/kotijutut - Omassa kodissa asuvalle voi aina ostaa astioita tai pyyhkeitä, mutta mikäli asuu vielä kotona, niin muki tai erilaiset koristetyynyt ovat hyvä idea, koska ne säästyvät sitten tulevaisuudessa omaan kotiin saakka. 

Korut ja kellot - Korut on myös aika perinteinen, mutta silti tosi hyvä lahja. Koruja on monipuolisesti ympäri kauppoja, että varmasti löytyy lahjan saajalle se omannäköinen. Myös kellot ovat klassinen lahja ystävälle, läheiselle, perheenjäsenelle tai tyttöystävälle. Kannattaa käydä kurkkaamassa muutamat koruliikkeet läpi, jos vain on mielessä ostaa koru lahjaksi

 Joululahjoja miespuoliselle henkilölle:

Urheilutavaraa - Mikäli etsit lahjaa ihmiselle, joka urheilee jollakin tapaa, juomapullo, lenkkarit, sykemittari tai mikä tahansa urheiluun käytännöllinen asia. Tällainen on tosi hyvä lahja juuri sellaiselle urheilevalle, tai miksei esimerkiksi lenkkarit voisi olla hyvä lahja myös sellaiselle, joka ei välttämättä käytä kauheasti aikaa siihen urheilemiseen. 

Korut/kellot - Kyllä niitä koruja voi miespuolisellekin antaa. Perinteiset ristikaulakorut tai jotkut muut yksinkertaiset kaulakorut sopii aina jonkun tavaran kaveriksi, tai jopa yksinään pieneen pakettiin. 

Tuoksut - Erilaiset miehille tarkoitetut hajusteet ovat todella hyviä lahjoja, varsinkin jos ei millään tule mieleen, mitä miespuoliselle oikein ostaisi. Kannattaa käydä kyselemässä vähän kaupoissa vinkkejä miehille suunnattujen tuoksujen ostamisessa, mutta käy itsekin vähän tuoksutelemassa erilaisia hajusteita, ja jospa sillä tavalla löytyisi sopiva. 

Kotijutut - Taas mikäli omassa kodissa asuu, niin tälle henkilölle on helppo käydä ostamassa jotakin astioita tai kylpyhuonetavaroita. Mukitkin ovat miehille todella kivoja lahjoja, koska ne säästyvät myös sitten tulevaisuudessa omaan kotiin.

Vaatteet - Mikäli tiedät lahjan saajan vaatekoon, niin voit hyvin käydä vaatekaupassa katselemassa jospa löytyisi joku kiva vaatekappale, joka sopisi tämän henkilön omaan tyyliin.

Oletteko te jo joululahjojen kanssa olleet aikaisessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti