maanantai 9. marraskuuta 2015

HALLOWEEN 2015

Heippa Vihdoin saan istahdettua alas ja aloittaa kuvien selailun, jotka otin halloweenina. Halloweenia siis vietettiin Annikan, Petran, Adan ja muutaman muun vieraan kanssa eli ihan sellaiset perinteiset pienet juhlat ystävien kesken. Onnistunut päivät oli kaikenkaikkiaan ja muutama kuva kyseisestä päivästä ja hieman sen päivän kuulumisia nyt tällä kertaa.


Kuvia en valitettavasti muistanut ollenkaan ottaa muista vieraista, mutta meistä neljästä tuli nyt otettua ennen kuin muut tulivat. Itse olin tänä vuonna pukeutunut kissaksi. Mekko on tilattu Aliexpressistä ja korvat ihan perus kaupasta. Sitten oli vähän hoitajaa, zombieta, pelleä ja kyllä näki hieman haamuista sekä sarvipäistä vierasta, että aika monipuolisesti oli pukeuduttu.



Tarjottavana oli aika monipuolisesti erilaisia herkkuja ja sitten oli myös terveellisempää puoltakin. Tarjolla oli kaurakeksejä, kekseistä tehtyjä laastareita, minimuffinsseja, kekseistä tehtyjä hampaita, donitseja jotka oli tehty omenasta, jossa oli sitten päällä maapähkinävoita ja kuivahedelmiä, kasvismuffinseja, sipsiä, vaahtokarkkeja, dippiä, porkkanoita dipattaviksi, cocktail aineksia, boolia ja kakkua.


Päivä siis sujui aika paljon koristellessa ja pöydän kattamisessa, kunnes sitten vieraat alkoivat tulemaan. Siinä sitten juteltiin kaikenlaista ja pelailtiin vähäsen. Illalla sitten kun pari vierasta lähtivät, katseltiin lopulla porukalla Scary Movie 1 ja kyllä pitkästä aikaa sai nauraa oikein vatsan kipeäksi. Elokuvan jälkeen pelailtiin taas hetken aikaa, kunnes loputkin lähtivät kotiin. Minä, Annika ja Petra jäätiin Adalle yöksi, joten etsittiin illalla joku hyvä leffa Netflixistä ja päädyttiin katsomaan elokuva nimeltä Kun tuntematon soittaa. Ja vaikka itse sen oon jo nähnyt, niin oli kuitenkin ihan älyttömän hyvä leffa ja jossain kohdissa tuli hiukan kylmiä väreitä vaikka kyseinen elokuva ei ollut niin pelottava. 



Ilta tai pikemminkin yö jatkui sitten elokuvan jälkeen toisen elokuvan parissa ja samalla jutellessa, kun itse satuinkin jo nukahtamaan. Katottiin seuraavana aamuna vielä se The Nightmare -elokuva, joka siis kertoo unihalvauksesta. Elokuvassa kuulet muiden ihmisten kokemuksia, ja jotkut ovat todellakin aika järkyttäviä eikä uskoisi, että jotkut olisivat kokeneet niin hirveää. Suosittelen kyllä katsomaan kyseisen elokuvan, koska se todellakin on sen katsomisen arvoinen. Tästä voit käydä katsomassa kyseisen trailerin mikäli haluat.

Mitä te teitte Halloweenina?

 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! Maistukin todella hyvältä. Kiitos tästä menee äidilleni :)

      Poista