perjantai 6. toukokuuta 2016

Trousers and check shirts


Mukavaa perjantai-iltaa kaikille Tänään on ollut menoreipas päivä ja vihdoin pääsen istahtamaan koneen äärelle ja katsomaan eilen otettuja kuvia vähän tarkemmin. Puin ensimmäistä kertaa kaapissa lojunneet suorat housut ja nämä istuvat super hyvin jalassa. Olen muutamia kertoja seisonut peilin edessä nämä jalassa ja miettinyt jos vaikka tänään laittaisin ne, mutta aina ne on palannut takaisin kaappiin. Tällä kertaa ne jäivät jalkaan ja otin näiden kaverikseen ruutupaidan.

Eilen oli hyvä sää lähteä ottamaan vähän kuvia ja lähdettiin tällä kertaa vähän uuteen maisemaan nimittäin olen monta kertaa lenkkeillyt tämän kyseisen paikan ohi, mutta en koskaan ajatellut, että siellä joskus otettaisiin kuvia. Koska edessä oli "jyrkkä" kivimäki ylös, kesti hetki päästä ylös ja silloin kun ylös päästiin, piti koko ajan varoittaa kameran turvallisuudesta. Vihdoin kun kuvat oltiin otettu, alas tuleminen oli vielä vaikeampaa kun kivet eivät olleet pinnassa vaan ne olivat tasaisia. 
Eilen myös kävin moikkaamassa Annikaa ja Adaa ja matkamme pysähtyi rannalle. Siellä nautittiin auringosta, syötiin hedelmiä ja kuunneltiin musiikkia. Kävin myös melkein polviin asti järvessä, mutta uimaan en vielä tarkenisi mennä. 

Tänään matka suuntasi kohti keskustaa äitienpäivälahjaa metsästämään. Onneksi mukana oli ylös kirjoitettuja tuotteita, joita kävin suoraan ostamassa ja huomenna pitää vielä käydä viimeistelemässä koko lahja niin sunnuntaina saa sitten ilahduttaa äitiä. Kävin myös moikkaamassa Jennaa pitkästä aikaa ja suuntasimme myöskin rannalle vaihtamaan vähän kuulumisia. Nyt kuitenkin katson vielä yhden jakson The 100 ja sitten suuntaan nukkumaan

Mitä te pidätte suorista housuista? 

2 kommenttia:

  1. Oi ihana asu! Tykkään noista housuista todella paljon <3 Sopii sulle älyttömän hyvin :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Suorat housut on tulleet omaan suosioon äskettäin. Nämä ovat super mukavat päällä ja sopii varsinkin lämpimille, mutta tuulisille päiville.

      Poista