maanantai 16. toukokuuta 2016

Summer looks 2016

Moikka Ennen kuin olisi tarkoitus mennä nukkumaan, ajattelin tulla kertomaan vähän tämän kesän asuista. Itse rakastan kaikkia kesävaatteita ja monissa nettikaupoissa niitä on jo tullut paljon esille. Keräsin kokoon muutaman asukollaasin. Toivottavasti tykkäätte ja kertokaa oma suosikkinne Omat suosikkini ovat 1, 3 ja 4.

1. Omasta mielestäni kesällä tällainen 80-luku tai 90-luku on aivan älyttömän toimiva. Oon itse aina tykännyt tällaisesta tyylistä, johon yhdistetään farkkushortsit, 80-luvun -tyylinen farkkutakki ja nahkasaapikkaat. Halusin myös valita kengiksi juuri nämä, koska nämä ovat super kivan näköiset ja nämä ovat vegaanista nahkaa. 80-luvun tyyli ei olis mitään ilman punaista huulipunaa.

2. Kesä ei olis mitään ilman raikkaan värisiä mekkoja. Jos olette lukeneet mun edellisen postauksen, tiedättekin jo kuinka paljon tykkään nyörimekoista ja tässä on hyvä esimerkki sille. Halusin pitää tämän asun mahdollisimman hennoissa väreissä, joten lisäsin tähän mukaan valkoiset korkokengät ja valkoisen laukun. Kasvoihin ja kynsiin halusin tuoda vähän vaaleanpunaista vivahdetta.

3. Tähän asuun oon rakastunut täysin. Löysin kyseisen paidan ja samalla vastaan tuli samalla kuosilla myös kengät ja hame. Tämä on aivan mahtava valinta lämpimille ilmoille. Vaikka vaatteet on värikkäitä, halusin tuoda vähän lisää väriä muun muassa kynsiin, kasvoihin ja reppuun, joka sattuu myöskin olemaan yksi suosikeistani nimittäin jumppareppu.

4. Kesään kuuluu hennot värit mustan sijaan. Vaikka mustaa satun kesälläkin käyttämään jonkin verran, vaaleanpunaista ja beigeä yritän tänä kesänä käyttää enemmän. Kukkaseppeleet on ollut viime kesästä lähtien omissa suosikeissani ja mielestäni se sopii todella hyvin tähän koko asuun. Vaaleanpunainen kynähame ja samaa sävyä oleva yläosa on täydellinen valinta vaikka mihin tilaisuuteen. Siitä voi loihtia rennon näköisen tai sitten juhlavan näköisen.

5. Äsken puhuin mustasta väristä vaatteissa, joten en voinut millään jättää sitä vaihtoehtoa asuista pois. Halusin kuitenkin mustan kanssa tuoda jotakin muutakin väriä ja vastaan tuli kyseiset shortsit, joten väriksi tuli keltainen ja musta. Täydellisesti vastaan tuli myös Vansin reppu keltaisilla kukilla. Tavalliset balleriinat ja pyöreät lasit tuovat kivasti rentoutta tähän lookkiin.

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköisiä asuja! Sun blogi vaikuttaa muutenki tosi kivalta, joten päätin alkaa seuraamaan :)
    http://sannakatriii.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät:) Tervetuloa seurailemaan blogiani♡

      Poista