maanantai 9. toukokuuta 2016

SheInside

 Yhteistyössä SheInside

Moikka ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille Mulla on ihan super mahtavia uutisia, nimittäin varmasti monelle joko itsestään tai blogien kautta tuttu SheInside -sivusto on nyt kanssani yhteistyössä. Minun piti kuitenkin ihan ensimmäisenä toteuttaa heidän tuotteistaan muutama kollaasi ja pakko sanoa, että kun sivustolla selailin vaatteita ja muita tuotteita, haluaisin ne kaikki. Siellä oli niin paljon ihania vaatekappaleita, jotka vain voisin toivottaa tervetulleeksi omaan vaatekaappiini. Jos kiinnostuit jostakin tuotteesta, paina vain vaatekappaleen nimeä niin pääset suoraan kyseisen tuotteen sivustolle. Tässä nyt muutama kollaasi valitsemistani vaatekappaleista. Mikä on teidän suosikkinne?


Tästä kollaasista yksi lemppariksi tullut vaatekappale on kyseinen nyöripaita. Olen kevään aikana rakastunut entistä enemmän kaikenlaisiin vaatekappaleisiin, jossa on toteutettu jollakin tavalla nyöri. Revityt farkut on myös yhdet suosikeistani ja vaikka en ole vielä täysin lämmennyt valkoisille farkuille, pitää myöntää näiden olevan todella kivan näköiset. Reput ovat myös nykyään enemmän mun juttuani, joten piti lisätä perus musta reppu tähän mukaan.

Paita   Korvakorut    Housut     Reppu     Takki    Korkokengät


 


Tämä on yksi suosikeistani sen mukavuuden takia. Perus musta napapaita, mukavat harmaamustat housut ja tämä ihanan näköinen takki on super hyvä yhdistelmä ja sopii todella hyvin moneen tilanteeseen. Oon myös tykästynyt tällaisiin jumppareppu -tyyppisiin kasseihin. Älyttömän mukavan näköinen asukokonaisuus, koska ainakin itselläni on päiviä, jolloin ei vain miellytä pitää farkkuja jalassa.

Takki    Paita    Housut    Kengät    Reppu 


Sitten vähän hienompaa asustetta. Tähän paitaan rakastuin aivan ensimmäisenä kun aloitin selaamaan eri tuotteita. Heti tuli mieleen hame, joka on valmistettu leikkaustekniikalla. Halusin myös pitää tämän värimaailman todella yksinkertaisena, joten otin mukaan vain kultaa. Isossa suosiossa ovat olleet jo pitkän aikaa korkokengät, jossa nilkan kohdalla on jonkinlainen koristus tai lenksu. Tällaisia korkokenkiä olen todella monta kertaa katsellut eri nettisivuilta, mutta koskaan ei ole tullut laitettua ostoskoriin, koska en ole vielä aivan sata prosenttia varma tarvisinko tällä hetkellä kyseisiä kenkiä.

 
 



Tämä asukokonaisuus on myöskin yksi suosikkini. Simppelit väri, mukavat asusteet ja todella kesäinen. Vasta viime vuonna tykästyin tällaiseen farkkuhaalariin sitä kokeillessani. En kuitenkaan ole vielä sellaista itselleni ostanut. Tähän ehdottomasti halusin lisätä harmaata väriä, joten etsin harmaata napapaitaa ja sitten löytyi tämä kyseinen harmaa paita. Lisäsin mukaan perus mustan lippiksen ja harmaat kengät.

Lippis    Kengät    Farkkuhaalari    Paita 

8 kommenttia:

  1. Paljon onnea yhteistyön johdosta! Oma suosikkini on ehdottomasti 1. Siinä on paljon kaikkea mistä pidän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja 1 on myös yksi oma suosikkini vaikken vielä kuiteskaan valkoisille farkuille ole täysin lämmennyt

      Poista
  2. 3 on suosikkini koska se on tosi juhlava ja tykkään tosi paljon myös tuosta paidasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paita on kyllä super ihanan näköinen. Kiva kuulla, että löysit oman suosikkisi:)

      Poista
  3. Minkä ihmeen takia haluat tehdä yhteistyötä ja tukea yhtiötä joka tuottaa lapsityövoimalla huonosti tehtyjä vaatteita sekä varastaa mm. printtejä vaatteisiinsa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseistä asiaa olen pohtinut todella tarkasti ennen kuin yhteistyöhön kyseisen yhtiön kanssa lähdin, mutta on niin monta tuotemerkkiä ja yritystä, jotka tuottavat lapsityövoimalla tehtyjä vaatteita ja varmasti moni meistä on pitänyt yllään sellaista vaatekappaletta. Ymmärrän kun monet puhuvat lapsityövoimalla tehdyistä vaatteista, mutta mikseivät niin monet puhu sitten turkisten, aitojen nahkojen tai muiden eläinten turkista tai nahasta valmistetuista vaatteista. Tässä kohtaa päätös on ihmisen itsensä

      Poista
  4. Onnee yhteistyönkumppajuuden johdosta:))

    -Kata

    VastaaPoista