torstai 5. toukokuuta 2016

53 days later


Siitä on nyt 53 päivää nopeasti laskettuna, kun viimeksi aukaisin bloggerin ja kirjoitin. Tällainen pieni ilmoittamaton loma oli kyllä tarpeen ja pakko sanoa, että sen aikana tuli älyttömän paljon uusia postausideoita ja paljon ideoita koko blogiin niin sisältöön kuin ulkoasuunkin. Niiden 53 päivän aikana en kuitenkaan ole lakannut miettimästä blogia vaan valokuvaus on ollut vierellä koko ajan, ulkoasua olen suunnitellut ja pian pääsen sen toteuttamaan, jopa yksi videosuunnitelmakin olisi mielessä toteuttaa mahdollisimman pian.


Tämän tauon aikana on vietetty vappua, on lähetetty yhteishaku, joka itseasiassa tulee pian julki ja jännittää iha superisti tietää pääsinkö sinne minne haluan. Stressattu koulusta on myös, mutta ei enää kauaa kun päästään jo lomalle ja peruskoulu on osaltani käyty. Synttäreitä vietetty ja lahjoista voisin myös vähän kertoa, koska tämän vuoden synttärilahjat olivat todella korvaamattomia ja ihania. Sain siis Eläinsuojelukeskus Tuulispään leivontakirjan, musta tuli Animalian nuorisojäsen, musta tuli myös Tuulispään Jennifer-lehmän kummi, sain Animalian paidan. Sitten siskolta sain vielä kauan halutun bomber takin. Sain myös pari muutakin lahjaa, mutta tällä hetkellä en muista yhtään mitä ne ovat, mutta tärkeimmät tulivat tässä vaikka kaikki lahjat olivat älyttömän ihania. 


Haluan myös mainita kahden edellisen postauksen olevan vain koulun päättötyötä varten, mutta mikäli sinua kiinnostaa löytyää vegaanisia reseptejä ja lukea omia ajatuksia treenaamisesta, voit käydä kurkkaamassa ne. Jos teillä on myös jotakin postauksia mitä haluaisitte nähdä niin kertokaa tuolla kommenteissa ja saatan jopa innostua toteuttamaan niitä. Tässä kohtaa sanon, että mun 53 päivän loma on nyt ohi. Nyt kuitenkin lähden valmistautumaan tämän päivän kuvauksia varten. Nähdään mahdollisimman pian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti