sunnuntai 14. helmikuuta 2016

HOW TO WEAR RIPPED JEANS?

Hyvää ystävänpäivää kaikille Halusin tähän väliin lähteä toteuttamaan tämän hetkistä postausta. Eli haluan jakaa muutaman vinkin pukeutumiseen, jossa osana ovat nämä revityt farkut. Kyseiset farkut ovat tällä hetkellä isossa suosiossa ja kaikenlaisia farkkuja näkee paljon kaduilla. Itse pidän todella paljon farkuista, jossa on vähän sitä repimistä ehkä jopa liioiteltu, mutta sitten on myös niitä, jotka tykkäävät ihan vain pienistä leikkauksista. Haluan vielä tähän sanoa, että nämä ovat mun omia mielipiteitä. Te saatte pukea revittyjen farkkujen kanssa ihan mitä tahansa, mikä teistä tuntuu hyvältä, mutta tässä on nyt muutama asuste, jotka ovat omaan mieleeni. Mikä näistä oli teidän suosikkinne? Omat suosikkini olivat 1, 3 ja 5


Tässä ei olla ujosteltu farkkujen repimisen kanssa. Halusin tästä todella yksinkertaisen, joten valitsin mustan ja valkoisen värin käyttöön. Niin kuin te jo tiedättekin fakta-postauksesta niin tykkään tosi paljon käyttää urheiluvaatteita, joten halusin ottaa tähän niken repun sekä kengät. Kauan oon hinkunut bomber takin perään, joten mun mielestä se sopii täydellisesti tähän asuun. Pilottilasit ovat myös tällä hetkellä mun suosiossa, joten ne sopivat tämän asun kanssa todella hyvin ja luo sellaisen, ehkä vähän "badass" tyylin.
Tämä asuste on täysi vastakohta edelliselle, mutta halusin ehdottomasti ottaa vähän sellaisen klassisemman ja tyylikkään tähän mukaan. Beige on yksi lemppari sävyistäni, varsinkin takeissa, joten paidan ja housut halusin mustana, mutta loput vaaleana värinä. Pitkä takki kaulahuivin kera sopii todella hyvin tällaiseen viileähköön ilmaan ja aurinkolasit on ehdottomat, koska vihdoin ollaan saatu aurinkokin näyttäytymään. Tämä asuste on varmasti täydellinen keväälle ja ihan jokapäiväiseen käyttöön.


Adidas. Kyllä, rakastan adidasta sitten yli kaiken hahaha.... Heti kun löysin nämä farkut, lähdin heti etsimään adidasta tähän mukaan. Tämä sopii todella hyvin tähänkin ilmastoon, jos vaikka laittaa tähän päälle nahkatakin. Tämä on aika rento, mutta samaan aikaan moneen paikkaan sopiva asu. Tällaiseen vähän rennompaan asuun kannattaa tehdä tosi luonnollinen meikki. Itse oon tällä hetkellä jättänyt rajaukset vain spesiaaleihin päiviin. Mietin kauan pipon ja kuulokkeiden välillä, mutta päädyin kuulokkeisiin, koska ne tuovat lisää rentoutta tähän koko tyyliin, mutta mikäli tämän tyyppistä asustetta lähdet itsellesi toteuttaan niin pipo sopii todella hyvin.


Pysytellään edelleen hieman rennommassa tyylissä. Ja niin kuin taas huomaatte, adidasta löytyy tästäkin. Tällainen asu sopii todella hyvin esimerkiksi kouluun, jos ei oikein kiinnosta pukeutua kireisiin farkkuihin niin tämä on hyvä vaihtoehto sille. Bomber tyylinen takki nahkaisilla hihoilla on tällaisille ilmoille tosi hyvä vaihtoehto, jos olette kuin minä ettette pidä kauhean paksuista takeista. Pitäydytään luonnollisessa meikissä tässäkin asussa, mutta jos haluaa vähän katsetta kasvoihin, voit tehdä vaikka ohuet kissarajaukset tai laittaa vähän nudemaista huulipunaa.
 
 
Viimeisen muttei todellakaan vähäisempänä tein tällaisen vähän tyylikkäämmän puoleisen asusteen. Tykkään tosi paljon kyseisistä kengistä ja mielestäni ne sopivat täydellisesti revittyihin farkkuihin. Oon nähnyt paljon huopahattujen ja punaisten huulipunien yhdistelmiä, joten ne halusin lisätä tähän luomaan sitä tyylikkyyttä. Nahkatakki on sopiva vaihtoehto tällaiselle yksinkertaiselle asusteelle, mutta jonkinlainen farkkutakkikin sopii tähän.

6 kommenttia:

  1. Oij kollaasit numero 2 ja 5 ovat mun makuun! Nuihin lookeihin voisin pukeutua mielelläni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä ihanan naisellisia ja tyylikkäitä, mutta sopivat silti ihan arkiseen käyttöön jonka takia ne ovat ihania

      Poista
  2. 1 on mun mieleen vähän liian musta, mutta muuten tosi siisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tulee useesti laitettua paljon mustaa päälle varsinkin itselläni. Pitäisi varmaan itsekin alkaa vähän enemmän käyttämään väriä :))

      Poista
  3. Tosi kivoja kollaaseja oot koonnut :)! Toi 1 & 3 on mun lemppareita! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja itsekin pidän 1 ja 3 todella paljon!:)

      Poista