maanantai 1. helmikuuta 2016

10 FAKTAA MINUSTA

Moikka pitkästä aikaa Mitäs teille siellä ruutujen taakse kuuluu? Itselleni kuuluu oikein hyvää pienestä nuhasta huolimatta. Viikko ja varsinkin helmikuu on lähtenyt hyvin käyntiin. Viime viikolla olin pienessä kuumeessa, joten ne pari päivää meni elokuvia katsellessa ja pelkästään sohvalla ja sängyssä oleillen, mutta nyt olo on jo paljon parempi niin on kivempi päästä taas koneen äärelle. Moni teistä jo varmasti paljon musta jo tietääkin, mutta sitten on myös uusia tulokkaita, jotka eivät välttämättä paljoa tiedäkään, joten nyt olisi vuorossa faktoja. Samalla haluan jakaa tänään räpsityt kuvat, joten toivottavasti tykkäätte. 


1. Ennen olin varmaan yksi vaikeimmista ihmisistä meikkien ja vaatteiden suhteen. En koskaan halunnut luopua yhdestäkään vaatekappaleesta tai meikistä, koska ajattelin tarvitsevani vielä joku päivä jotakin niistä, mutta nyt on puolet meikeistä lähtenyt pois ja vaatteet joita en käytä, on siirretty joko siskolle tai myyntiin ja nyt on paljon kivempi ostaa uusia vaatteita kun ensimmäisenä mietin, onko vaate käytännöllinen. 

2. Viihdyn nykyään enemmän urheiluvaatteissa kuin esimerkiksi farkuissa ja jossakin paidassa. Syy tähän saattaa olla se, että treenaaminen on nyt ollut kauan osa elämää, joten urheiluvaatteissa vietän aikaa hyvin paljon. Hupparit, treenitrikoot, shortsit, lenkkarit ja treenipaidat ovat yksiä lemppari vaatteitani. Perus farkut ja paidat ovat myöskin tosi kovassa käytössä varsinkin koulussa, mutta paljon enemmän käytän kyllä urheiluvaatteita.

3. Aina ennen kuin meen nukkumaan, mun on pakko juoda lasi vettä, laittaa huulirasvaa, laittaa käsirasvaa sekä vähän rasvata myös jalkojani. Nämä asiat on toistunut nyt tosi kauan ja jos jonkun näistä unohdan, niin tunne on ihan samanlainen jos esimerkiksi olisin unohtanut pestä hampaani (mikä on kyllä nykyään hyvin epätodennäköistä itselläni...). Nyt tiedättekin pienen osan mun iltarutiinistakin hahah...


4. Valehtelevat Viettelijät oli ensimmäisestä kaudesta alkaen yksi mun lemppari sarjoista, mutta se sitten jäi kun alkoi tulemaan lisää sarjoja katseltavaksi. Nyt kuitenkin kun lauantaisin tulee kaksi jaksoa peräkkäin tästä sarjasta, mun on aina pakko laittaa tallennukseen, koska siihen aikaan oon töissä, joten illalla sitten vietän aikaa tallennettujen jaksojen äärellä. 

5. Talvi on ainoa vuodenaika, jolloin pitkät sukat ovat kovassa käytössä ja silloinkin ne piiloutuvat villasukkien alle. Aina automaattisesti otan esille nilkkasukat, mutta aina talvisin yritän vähentää niiden käyttöä ettei nilkoista olisi kylmä. 

6. Oon smoothien suurkuluttaja. Oli mikä vuodenaika tahansa, aina tulee tehtyä jonkinlainen smoothie. Oon myös tykästynyt ihan älyttömästi näihin smoothie bowleihin. Smoothieita on helppo tehdä, ne on terveellisiä ja tosi helposti voi sellaisen ottaa mukaan. Tällä hetkellä suosikkina toimii mansikkabanaani, johon laitan hiukan rasvatonta maitoa ja maustamatonta jogurttia.


7. En voi sietää minkään sortin jogurttia. Enkä kyllä osaa edes syytä tähän kertoa, koska ennen tykkäsin erilaisista jogurteista, mutta nykyään yritän jopa vältellä niitä. Ainoa jogurtti mikä valoittaa oman makuelämykseni on activian persikka-mysli. Muuten tykkään syödä mangopilttiä ja rahkojakin syön nykyään todella todella vähän. Kyllästyn tosi nopeasti eri ruokiin ja makuihin.

8. Halusin nuorempana kovasti kasvattaa hiuksiani pitkiksi. Monilla julkkiksilla oli pitkät hiukset ja kavereilakin oli, joten niihin aloin itsekin tykästymään, mutta nyt pidän enemmän itselläni puolipitkistä. Joillekin sopii lyhyet, joillekin pitkät kun taas mulle sopii puolipitkät. Tosi useasti napsitaan hiuksistani vähäsen latvoista, jotta ne pysyisivät tarpeeksi hyvässä kunnossa. Te jo tiedättekin mun operaatio blondista niin aluksi olin jo varautunut siihen, että hiukset menisivät jo ekalla vaalennusvärillä huonoksi, mutta toisin kävi. Olen nyt värjännyt kahdesti eikä hiuksissa näy vielä tuhottoman huonoja merkkejä. 


9. En oo enää niin kauhean suuri yöihminen mitä ennen olin. Saatan pystyä valvomaan hyvän elokuvan äärellä puoleen yöhön, mutta yksin esimerkiksi telkkaria katsoessa silmät saattaa mennä kiinni jo ennen kahtatoista. Kavereiden kanssa tulee kyllä valvottua useasti, mutta ei enää niin myöhään. Viikonloppuna rakastan aamuja. Arkisin herään 6-8 aikaan, mutta unirytmin takia herään viikonloppuisin aina yhdeksän maissa. Siinä on hyvin aikaa syödä aamupala ja valmistautua joko töihin ja muihin päivän toimiin.

10. Aina kotiin tullessani mun on pakko vaihtaa mukavammat vaatteet päälle. Yleensä vaihdan farkut urheilushortseihin tai joihinkin olohousuihin ja paidan vaihdan johonkin löysempään pitkähihaiseen tai toppiin. Lämpötilasta riippuen laitan yleensä pörrösukat tai nilkkasukat jalkaan. En voisi olla kotona hetkeäkään farkuissa, koska ne ovat älyttömän epämukavat materiaalinsa takia. Tällä hetkellä kuitenkink ovassa käytössä on ollut mustat farkut, jotka ovat pehmeämpää materiaalia, joten niillä pystyy olla jopa kotonakin. 

   
Mitä tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Löytyikö täältä jotakin teihinkin kohdistuvaa?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, teet hyviä ja monipuolisia postauksia, mikä on oikein mukavaa :)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Pyrin tekemään mahdollisimman monipuolisia postauksia laidasta laitaan ja nyt on ylhäällä jo pari ideaa tulevista postauksista:)

      Poista