lauantai 6. helmikuuta 2016

DREAM APARTMENT

Hyvää lauantaita kaikille Onko siellä päin näkynyt jo jonkinlaisia merkkejä keväästä? Täällä aurinko on vihdoin ja viimein päässyt paistamaan aina hetkeksi. Katsoin myös aamulla videon Korkeasaaresta, kun kaksi karhua heräsivät talviunilta ja se on ollut aina mulle sellanen merkki keväästä. Vaikka lunta on vielä reilusti maassa, lämpötila ei kuitenkaan ole kauhean korkea, mikä ilahduttaa todella paljon. Toivottavasti se kevät pian tulee, niin pääsee nauttimaan siitä oikein kunnolla. 
Oon tosi useeasti kavereiden kanssa jutellut omista unelmien asunnosta. Jos vain mielikuvitus olisi rajana. Halusin tulla teillekin kertomaan vähän omia ajatuksia unelma-asunnostani. Jakakaa tekin teidän unelma-asuntoja ja minkälainen sisustus siellä olisi


Tein kolme eri kollaasia eri huoneistoista ja niin kuin näkyy, värimaailma on todella yksinkertainen. Muistan, että ihan pienestä pitäen halusin omaan kotiini valkoisen sohvan. Edelleen se ajatus on ja sen näkee sitten silloin kun elää siinä hetkessä, että oma asunto on tulossa. Värimaailma on ollut niin kauan kuin vain muistan valkoinen ja joku toinen väri. Se ei ole koskaan ollut mitään mustaa, harmaata, vaaleanpunaista ja vaikkapa ruskeaa samassa. Pienempänä puhuin aina valkoisesta ja vaaleanpunaisesta sekä valkoisesta ja mustasta sisustuksesta, mutta nykyään se ei kuulu mun värimaailmaan. Tällä hetkellä suuri unelma olisi sisustaa asunto valkoiseen ja beigeen sekä mukana pieniä yksityiskohtia kuten kasvit. Ja niin kuin ylemmästä kuvasta huomaatte, olohuoneen sisustus on hyvin yksinkertainen. Kaikkea en tietenkään saanut mahtumaan kuvaan, mutta yleisimmät asiat ovat esillä. Näen myös unelma-asunnossani koiran sekä kissan, joten halusin ottaa ne mukaan. Valkoinen kissanpeti ja kermanvärinen raapimispuu sopisi todella hyvin olohuoneeseen. Voisin vaikka tehdä erillisen postauksen liittyen lemmikkieläin unelmiini jos haluatte tarkemmin kuulla. 


Pysyttelemme edelleen yksinkertaisuudessa ja keittiön väriskaala on beigeä, valkoista ja vähän mustaa. Toinen pitkään haluamissani huonekaluissa on ollut valkoinen pöytä. En ole koskaan halunnut muun väristä pöytää tai en ainakaan muista, että olisin puhunut koskaan mistään muusta kuin valkoisesta pöydästä. Tykkään tällaisesta yksinkertaisesta keittiösisustuksesta, koska luonnovalo osuu ihanasti suoraan ikkunasta ja keittiöön voi luoda lämpimän tunnelman vaikka kukilla tai myöskin kasveilla. En kuitenkaan halua, että heti sisälle astuessa näkee vain valkoista, joten tämän takia oon aina ollut siinä väriskaalassa, että valkoinen ja joku. 


Tähän kuvaan en saanut kaikkea mitä halusin, mutta olennaisin löytyy juuri tästä. Asioita mitä olisin tänne halunnut näiden lisäksi on kukkia, enemmän beigen väriä sekä todella kivan valkoisen maton. Oon kauan aikaa unelmoinut jonkilaisesta säilytystilasta meikeilleni, mutta en ole oikein koskaan halunnut kunnon meikkipöytää peilillä. Sellainen kivan kokoinen pöytä makuuhuoneen toisessa päässä, jossa olisi laatikon paikat mm. siveltimille ja paleteille. Pienen peilin haluan kuitenkin pöydälle, mutta enemmän tykkään meikata ison peilin edessä. Valkoista sänkyä haluan kehystää ruskeilla koristetyynyillä sekä valkoisella viltillä sängyn päädyssä. Yöpöytä sängyn vieressä on aika käytännöllinen ja siihen haluan pöytälampun, syksyn tullen kynttilöitä ja tietenkin paikkaa puhelimelle hahaha...

4 kommenttia:

  1. Oii mitä ihania juttuja <3 Sulla on kyllä kiva sisustus maku! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos:) Tuntuu kyllä, että beige ja valkoinen on se mun juttuni niin sisustuksessa ja muutenkin.

      Poista
  2. Meijän unelmien kodit näyttäs olevan aika samanlaisia! :D Kissoja ja valkoista kuuluis meillekin :) Tosi hauska postaus, voisi näin muuton alla toteuttaa ittekin samanlaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla:) Valkoinen on sellainen simppeli väri kotiin ja onhan se aika riski varsinkin jos talossa on eläimiä tai vaikkapa lapsia, mutta siitä saa niin ihanan kotoisan tunnelman<3 Onnea sinulle muuttoon!

      Poista