perjantai 24. heinäkuuta 2015

Back to School - DIY emoji notebook (video)

Heippa! Innostuin viime back to school postauksesta niin paljon, että halusin välttämättä tehdä toisenkin. Valitettavasti se koulukin alkaa pian ja kaupoissa tulee vastaan kauheasti kynäpenaaleja, vihkosia ja kaikenlaisia tarvikkeita. Itse en tykkää ostaa vihkoa kouluun, vaan oon aina innokas koristelemaan sen omanlaiseksi ja tässä postauksessa näette videolla miten tein tämän aivan älyttömän söpön vihkosen. Tämä sopii todella hyvin kouluun ja jos ei koulua käy, niin ihan arkiseen käyttöönkin tämä on todella hyvä. Tätä videoo oli kiva tehdä, joten tulette näkemään enemmänkin erilaisia videoita esimerkiksi kokkailu, ostos ja muita lifestyle tyylisiä videoita. Löpinät sikseen, toivottavasti tykkäätte videosta ja kertokaa ihmeessä jos tykkäsitte ja jos teette tämän ohjeen mukaan samanlaisen ja laitatte instagramiin kuvaa, niin muistakaa merkata mut siihen nimellä _millaah_ jotta näen teidän tekeleitänne


Vihkon tekemiseen tarvitset:

Vihkon
Lempi kuva
Valkoista paperia
Liimaa
Sakset
Kyniä
Viivottimen
Teippiä
Kontaktimuovia 
 
                                          Laittakaa laaduksi 720p                                           

4 kommenttia:

  1. oii kuinka hauska idea koristella vihko! erottuu varmasti joukosta ja tuo piristystä koulupäiviin :D hienon näköinen!
    http://nooralinneaasblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Ja erilaiset vihkot, varsinkin jos on saanut koristella ne omanlaisiksi, niin tuo enemmän piristystä:)

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen! Millaista materiaalia tuo emoij paperi on ja mistä oot hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa etsin googlesta tuon kuvan ja tulostin kaksi A4 kokoista kuvaa

      Poista