perjantai 2. lokakuuta 2015

AURINGON NAUTTIMISTA


Moi Pitkästä aikaa koneen äärellä kuvien kera. Viikko on sujunut todella hyvin ja syksiset säätkin on sallinut tähän päivään asti yllättävän hyvin. Oon rakastunut tähän syksyn pukeutumiseen super paljon. Villapaitoja, kaulahuiveja, neuleita, takkeja ja paljon lämpimiä asusteita. Tänä syksynä yksiksi syksyn suosikki takiksi on tullut tämän kuvissa esiintyvä musta takki, joka on myös viime vuonna lämmittänyt alkusyksyä. Muistin tietysti yhden suosikki kaulahuiveista näin syksyllä kun vielä säät suosii vähäistä pukeutumista, mutta silti lämpimää. Tämä on näkynyt varmasti monesti viime vuoden kuvissa ja muutenkin tykkään tästä väristä ja siitä, ettei se ole kauhean paksu, koska juuri nyt liian paksu kaulahuivi olisi aivan liikaa, joten tämä on aivan täydellinen tällaisiin ilmoihin. Tätä on myös tosi kiva yhdistellä, varsinkin tummien farkkujen ja vaalean paidan kanssa

6 kommenttia:

  1. Tosi nätti asu ja kivoja kuvia! :)

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mainitsit jossain postauksessa joululahjat, olisi kiva tietää mikä on sun idea joululahjojen ostamisessa. Eli suositko oikeasti hyödyllisiä ja vielä ympäristöystävällisiäkin lahjoja vai ostatko euron parin juttuja vain siksi että ne ovat "söpöjä". Ja mitä olet mieltä siitä jos ei annakkaan konkreettista lahjaa tai.mikä on aina toimiva lahja juuri sinuun :)
    Tässä siis sulle postaus vinkki joka toivottavasti ilmestyy lähempänä joulua!
    Syksyä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva postausidea. Täytyy laittaa korvan taakse mietintään:) Itse pyrin aina ostamaan hyödyllisiä lahjoja, koska ei se hirveästi haittaa jos vähän enemmän on niihin rahaa kuluttanut. Konkreettista lahjaa ei aina tarvitse antaa, koska sitä hyvää mieltä voi osoittaa jollakin muulla tavalla. Ei ne lahjat ole tärkeimpiä:)

      Poista