maanantai 3. elokuuta 2015

Skincare products

Hellurei ihanat Ihonhoito on mulle todella tärkeää ja varmasti monille muille teistä. Mulla yleensä kerääntyy ihonhoitotuotteita, mutta nyt on ollut kovassa käytössä vain muutamat. Keräsin kasaan tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet ja kerron vähän miten ne on auttanut ja minkälaisia ne ovat.


Ensimmäisenä on jo kauan aikaa kestänyt käsirasva. Itse käytän tätä jalkarasvana, koska tää auttaa paljon paremmin jalkoihin kuin käsiin. Sain pari vuotta sitten joululahjaksi tämän. Tykkään hirveesti tästä pullosta ja tuoksukin on tosi kiva, paitsi aika voimakas. Rasva ei ole sellaista paksua, vaan tosi löysähköä, ja se on helppo levittää sekä se kuivuu tosi nopeasti. Joka ilta tätä on tullut laitettua, joten todella kovassa käytössä on kyllä ollut ja kestää pitkään. Lopputulos on pehmeä.


Isosiskolta viime jouluna sain lahjaksi tällaisen suihkugeelin ja vartalovoiteen. Heti siitä päivästä lähtien on tullut aina silloin tällöin käytettyä näitä. Nämä tuoksuu älyttömän hyvälle, sellainen pippurinen ja sitruunainen tuoksu molemmissa. Vartalovoiteessa on ehkä se huono puoli, että sitä tulee aina vähän liian paljon kuin sitä pitäisi ottaa. Suihkugeeli on tosi hyvä ja tämäkin on kestänyt todella pitkään.


Doven vaniljan tuoksuinen käsirasva on ollut myös kovassa käytössä. Tätä käytän enimmäkseen käsivarsiin, koska ne on varsinkin näin kesäsin älyttömän kuivat, joten tämä auttaa niihin tosi paljon. Rasva on aika paksua, joten sen levittämisessä menee jonkin aikaa, mutta lopputulokseen oon tyytyväinen.


Seuraavana olisikin Nivean kosteusvoide. Mulla oli samanlainen jo ennen tätä ja koska tykkäsin siitä niin paljon, toinenkin oli sitten saatava. Tätä ei oo niin paljon kesäsin tullut käytettyä, koska tämä on tosi paksua, joten yleensä talvisin oon käyttänyt tätä aika paljon. Tämä sopii kasvojen lisäksi myös vartalon ja käsien rasvaamiseen. 


Mä en oo mikään oliivin ystävä, varsinkaan sen hajun, mutta tässä käsirasvassa se toimii. Elikkäs oliivin tuoksuinen käsivarsa, joka antaa pehmeän ja oliivin tuoksuisen lopputuloksen. En myöskään tykkää paksuista käsirasvoista, joten joka ilta en tätä käytä, mutta nyt kun mulla on aina kesäisin kädet kuivat, niin tämä on auttanut aika paljon. 


Vasemman puolimmainen kasvovoide on ollut käytössä vain kasvojen kosteuttamisessa ennen meikkaamista ja voin sanoa, että toimii. Kuivuu todella nopeasti, eikä tarvitse odottaa kauan aikaa, ennen kuin voi laittaa meikkiä ja tämä helpottaa meikkivoiteen laittamista paljon. Oikealla puolella on yksi suosikkini. Nimittäin viinirypäleen ja oliivin tuoksuinen päivävoide. Ensinnäkin tykkään tuubin ulkonäöstä ja kokonaisuudesta. Tämä on helppo levittää ja tuo raikkaan oloisen lopputuloksen. 


Garnierin pudistusvesi on tähän mennessä pelastanut mun päivät. Tykkään tästä niin niin paljon, että voisin vaikka ostaa enemmänkin näitä. Tässä on samassa puhdistusvesi ja samassa meikinpoistoaine, joka on helpottanut kasvojen puhdistusta paljon enemmän. Tätä on nyt käytetty paljon, monen käyttökerran jälkeen tämä saa ihon näyttämään paljon paremmalta. 


Lumenen kasvovesi on myös yksi suosikeista. Tämä on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle, mutta mulla on nyt taas se aika vuodesta, kun iho öljyyntyy päivän päätteeks, mutta tämä on silti auttanut pitämään sen öljyyntymisen vähissä.

Oletteko te testanneet jotakin näistä tuotteista, mitä piditte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti