lauantai 22. elokuuta 2015

Oman elämäni aakkoset

Huomenta ja mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille! Viikko on sujunut mieluisesti ja tänään pidetään hauskaa Blockfesteillä. Onko joku muukin tulossa sinne? Oon jo ihan fiiliksissä täällä. Mutta nyt tähän postauksen aiheeseen. Nimittäin oon aina tykännyt lukea ja itsekin tehdä elämäni aakkoset postauksia, mutten oo saanut vielä aikaiseksi. Viikolla mulla ei ollut minkäänlaisia ideoita postauksien suhteen, mutta eilen illalla tuli mitä erilaisia postausideoita, joita alan toteuttamaan mahdollisimman pian


A Arki - Tällä hetkellä ainakin tykkään sekä arjesta kun taas viikonlopusta. Johtuu varmaankin siitä, ettei vielä ole jonossa tulossa mitään kokeita tai muutakaan stressattavaa ja saa nähdä melkeinpä joka päivä hyviä ystäviä. 

B Banaani - Smoothiessa, hedelmäsalaatissa tai pelkästään banaani on hyvää. Se on yleensä mulla iltapalan lisänä mikäli smoothieta alan valmistamaan nam nam.

C Caesarsalaatti - Ceasarsalaatti on aina ollut yksi mieluisimmasta salaateista. Se on yksinkertainen ja siinä on krutonkeja, joita voisin laittaa vaikka jokaiseen salaattiin mukaan.

D Detox tee - Aristelin tätä kyseistä teetä tosi paljon. Olin lukenut muiden kirjoittamia mielipiteitä tästä teestä ja ne olivat todella positiivisia asioita. Maistoin sitten tätä teetä ja ihan turhaan epäilin. Se oli tosi hyvää ja ihan erilaista kuin muut teet. Se puhdistaa ja virkistää hyvin.

E Elämä - Tällä hetkellä nautin elämästä molemmin ottein. Vältän liiallista stressiä joogaamalla ja rentoumulla muutaman kerran viikossa. Voin hyvin, mulla on rakkaat ympärille.


F Festarit - Tämän kesän kohokohdat. Festareilla saa päästää kaiken ilon irti ja unohtaa muut asiat. Pitää hauskaa ja nauttia

G Google - Haen päivässä monta kertaa jotain ja aina löytyy jonkinlainen vastaus. Mitä me tehtäiskään ilman googlea.

H Hauskanpito - Hauskanpito on mulle tärkeää, koska elämästä pitäisi jokaisen osata nauttia ja joskus vaan päästää irti arjesta ja viettää vaikkapa rauhallinen, mutta hauska päivä läheisten tai ystävien kanssa.

I Instagram - Rakastan, rakastan...Päivittäin käyn katselemassa muiden laittamia kuvia ja etusivu täytyy mitä iloisimmista kuvista. Varmaan toinen sovellus, jota käytän aktiivisesti.

J Jaksot - Sarjojen jaksot! Oon sellainen ihminen sarjojen suhteen, että kun katselen jotakin hyvää sarjaa, niin aika kuluu super nopeasti ja yhtäkkiä saatan olla jo viimeisessä jaksossa.


K Kesä - Yksi lempi vuodenajoista. Festarit, tuoreet marjat, rannat, aurinko ja kaikki mitä kesään vaan liittyy. Kesä voisi jatkua aina, mutta myös innoissani odottelen muitakin vuodenaikoja.

L Leipominen - Oon aina innokas kokeilemaan uusia reseptejä. En koskaan ajatellut onnistuvani leivonnassa ollenkaan. Aina oli mielessä, että nyt palaa kakkupohja tai unohdan jonkun ainesosan. Mutta toisin on tähän mennessä käynyt (kop kop).

M Mansikat - Tuoreina! Niitä voisi syödä yllinkyllin. Kesä ja mansikat on ehkä parhain yhdistelmä ikinä.

N Nesteytys - Nyt varsinkin super tärkeää. Yritän aina kantaa mukana vesipulloa, jotta muistan juoda tarpeeksi vettä. Muistakaa tekin, että nesteytys on tärkeää!

O Onnellisuus - Tällä hetkellä en voisi olla onnellisempi. Mulla on hyvät ystävät lähellä ja samoin perhe. 


P Positiivisuus - Päivittäin muistutan itseäni, ettei asioista löydy pelkästään negatiivisia puolia. Positiivinen ajattelu ja olemus piristää niin omaa kuin lähelä olevienkin päivää.

Q Quotet - Puhelimen galleria täyttyy quoteilla. Aina löytyy sopivaan tilanteeseen jokin sopiva quote ja kavereillekin lähtee aina hauskoja quoteja menemään.

R Rakkaus - Tähän ei tarvitse sanoa muuta kuin rakasta läheisiäsi. Muista myös rakastaa itseäsi sopivasti.

S Sarjat - Oon löytänyt paljon uusia sarjoja, joihin oon jäänyt kirjaimellisesti koukkuun. Aina kun vaan on aikaa, katson ainakin yhden jakson, koska haluan pysyä sopivasti sarjan perässä.

T Tatuoinnit - Unelmoin jo tatuoinnin hankkimisesta. Ne on niin ihania ja erilaisia. En kuitenkaan itse pidä kauhean suurista tautoinneista, joten itselleni olen aina halunnut jotakin pientä, mutta merkittävää.


U Uni - Nukun sopivan määrän ja tosi hyvin. En enää pystyisi kuvitteleen, että heräisin viikonloppuisin kymmeneltä saatikaan sitten yhdeltätoista. 

V Valokuvaus - Mulle tosi tärkeä asia. Opin aina uusia asioita siitä ja yritän valokuvata mahdollisimman paljon.

W Weheartit - Sivusto, josta etsin itselleni inspiraatiota. Tylsinä päivinä selailen paljon ja galleria alkaa täyttymään kuvilla. 

X Xylitol - Ennen en niinkään välittänyt tästä, mutta nyt oon jopa innoissani testatessani jotakin uutta makua.

Y Ystävät - Iso osa elämää!


Z Zzzzz...- Rakastan nukkumista ja varmasti tosi moni myös tuntee samoin. Illalla paras hetki on kun alkaa nukkumaan. Mutta myös herääminen on parasta, muttei silloin kun pitää herätä kuudelta hah hah.

Å År 2015 - Tämä vuosi on ollut tähän asti super kiva ja tapahtumia täynnä.

Ä Äiti -

Ö Ööö... - Ei mitään mielessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti