perjantai 4. maaliskuuta 2016

SPRING SERIES: Jackets are coming

Pari kuukautta sitten hirmuisten pakkasten ollessa vielä täällä, vilkuilin eri nettisivistoille tulleita kevättakkeja ja rakastuin niin moneen takkiin, että olisin voinut vaikka hamstrata kaikki omaan vaatekaappiini. Nyt kun kevät alkaa jo vähäsen näkymään, nettikauppoihinkin on tullut laajempi valikoima uusia malleja kevääksi. Ajattelin aloittaa muutamalla jatko-osalla sisältävän sarjapostauksen nimeltä SPRING SERIES, jossa jokaisessa postauksessa on aiheena jollakin tavalla kevään muoti. Jokainen vaate, joka kyseisessä sarjassa nähdään on omaa tyylimakuani, enkä pakota ketään pitämään niistä.  Ja ensimmäisen osan aiheena on kevättakit. Joskus kevättakit ovat mun suurin huolenaiheeni, koska ikinä en löydä juuri sitä oikeaa takkia, joten koko kevät menee aina joko nahkatakissa tai farkkutakissa. Toivottavasti nyt täksi kevääksi löytyisi joku kiva takki.



Pitkät takit - Rakkaus pitkiin takkeihin tuli vasta tämän vuoden alussa ja pakko sanoa, että mitä ihmettä ajattelin kun vielä viime vuonna en pitänyt kyseisistä takeista. Niiden kanssa on niin helppo yhdistellä vaatteita ja erilaiset mekot sopivat super hyvin pitkien takkien kanssa. En pidä kuitenkaan ihan älyttömän pitkistä kuten nilkkoihin asti ylettyvistä, mutta sitä lyhyemmistä pidän. Pitkissä takeissa tykkään älyttömästi persikan ja beigen värisistä, koska yleensä automaattisesti tulee ostettua turvallisesti musta takki, mutta kyseisissä malleissa oon ehdottomasti vaaleiden värien puolella.

Bomber takit - Nämä ovat suurimpia rakkauden kohteitani. Bomberien materiaali ja malli on älyttömän kiva ja ne näyttää niin mukavilta yllä. Ja plussana vielä ne ovat älyttömän hienoja. Ne ei oo sellaisia "hienostuneita", paitsi jos sen kanssa osaa pukea jotakin mikä saa kokonaisuudessaan hienostuneen lopputuloksen. Itse kuitenkin tykkäisin tällaisten takkien kanssa pitää kuuluisia pilottilaseja, hiuksissa kahta ranskanlettiä, mustaa vaatetta ja vielä jonkinlaisia tummia kenkiä.

Urheilutakit - Mikäli ootte lukenut mun fakta-postauksen, te tiedättekin kuinka paljon tykkään urheiluvaatteista ja takit eivät ole siinäkään kohtaa suljettu pois. Rakastan älyttömästi Adidasta ja varsinkin heidän vaatteitaan ja kenkiään, mutta toisena listalle tupsahtaa Nike. Niiden takit on super kivoja ja hupparit tosi mukavia päällä. Ylipäätänsä kaiken merkkiset urheilutakit on mun mieleen. Oli mikä merkki tahansa, jos vain se on kivan näkönen ja mukava liikkua se päällä, tänne vaan! Pysyttelen kuitenkin edelleen addun tyttönä.

Farkkutakit - Monta vuotta ollut jo kovassa suosiossa itelläni keväisin. Se on varmaankin sellainen tuttu ja turvallinen valinta ja sen kanssa on tosi helppo yhdistellä värejä. Värien yhdistelemisellä en kuitenkaan tarkoita kunnon sateenkaaren värejä, mutta värejä vähän oman maun mukaan, mutta kuitenkin sopivalla rajalla. Mun mieleen on aina ollut ne vaaleat farkkutakit, kun farkkutakeissa on sitä tummempaa sinistä ja sitten löytyy jopa valkoista, mutta itse olen enemään sen vaaleamman sinisen puoleen. Sitten on niitä pidempiä ja lyhyempiä malleja, mutta itse pidän taas siitä välissä olevasta mallista.
  
Takit lämpimillä kuoseilla - Näitä takkeja en käyttäisi ihan liikaa, koska kyseisissä takeissa on aina se, ettei vain lähde lisäilemään lisää kuviota muihin vaatekappaleisiin. Tykkään kuitenkin tavallisesta kukkakuviosta tai sen tyyppisestä. Takissa ei myöskään saa olla liikaa väriä, mutta ehkä vähän sinistä ja sinisen suuntaisia värejä tai sitten ihan tavallinen vaikkapa valkoinen ja siinä hempeitä värejä. 

Minkälainen kevättakki on teidän mieleenne?

2 kommenttia:

  1. toi ensimmäinen vaaleanpunainen takki on aivan ihana! :)

    http://aino-ax.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin siitä! Väri varsinkin on aivan ihana ja malli miten takki on toteutettu on super kiva

      Poista