perjantai 4. syyskuuta 2015

Kerrospukeutuminen on bestiksesi

Syksy sattuu juuri osumaan mun yhteen lempi vuodenaikaan, koska rakastan sitä pimeyttä mikä iltaisin tulee. Meidän kotiin syksyinen fiilis tulee tuoksukynttilöistä, vilteistä, teen tuoksusta ja ylipäätänsä koko kodin lämmöstä. Oon super innoissani tulevista syysvaatteista ja jo kesällä tuli ostettua pari vaatetta syksyksi. Selailin nettikauppoja läpi ja törmäsin niin moneen ihanaan vaatekappaleeseen, että päätin tehdä kollaasin. Löysin paljon inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. Omat suosikit olivat 1, 2 ja 6
Mitkä olivat teidän suosikkeja? 

 1. Little red

Tätä asua aloin kokoamaan raitaisen paidan ympärille. Syksyllä vahingossakin sattuu pukeutumaan paljon mustaan, mutta halusin lisätä väriä, jota käytän syksyllä paljon varsinkin huulipunana, nimittäin punaista. Punainen väri tuo kivan piristyksen meikkiin ja kynsiin. 

2. Poncho

Oon täysin hurahtanut näihin ponchoihin. Kaupoissa kävin testailemassa kaikenlaisia ponchoja ja syksyn/talven tavoitteena olisi hankkia itsellenikin sellainen. Tässäkin asusteessa on paljon mustaa, mutta halusin piristää tätä kyseisillä ruskeilla nahkasaapikkailla ja vaalealla kynsilakalla. 
3. Small but warm

Syksyllä on paljon sateisia ja tuulisia päiviä, mutta silti on sellaisia päiviä jolloin on halu laittaa hame päälle ainakin itselläni. Yleensä hameen kanssa pidän jonkinlaisia sukkahousuja pitääkseni jalat lämpimänä, joten valitsin tähänkin asuun perus mustan hameen kanssa sukkahousut. Harmahtava, kuvioinen paita sopii todella hyvin ja se tuo kivan piristyksen tähän asusteeseen. Myös katseita herättää kyseinen takki, johon oon rakastunut korvia myöten. 
4. Casual stripe

Vaaleat farkut, musta hattu ja raitapaita on mun mielestä helppo yhdistelmä jos haluaa pukea jotain helppoa ja mukavaa, mutta tyylikästä. Tummanpunainen huulipuna on täydellinen yhdistelmä raidan kanssa. Jos tykkää, tähän sopii myös nahkatakki ja jonkinlainen karvaliivi.
5. Beige and black

Tätä asua aloin yhdistelmään beigen takin ympärille. Tähän sopii melkeinpä mikä tahansa vaalea tai tumma väri, mutta itse menin turvallisessa mustassa trikoohameessa ja puolipitkähihaisesta paidasta. Vaalean kellon halusin myös yhdistää tähän ja se sopii itseasiassa ihan hyvin. 
6. Baby pink

Tässä on vähän vaaleampi asuste muihin verrattuna. Itse tykkään tästä tosi paljon, koska tässä on kahta mieluista väriä, valkoista ja vaaleanpunaista. Syksyllä on mustan vaatetuksen sijaan joskus aina pitää vähän vaaleampia vaatteita. Valkoisesta karvatakista tykkään sen materiaalin ja värin takia ja se näyttää jokaisen päällä niin kivalta, että ehkä itsekin tuollaisen joskus ostan. Kukkakuvioisia kenkiä näki todella paljon alkukesästä ja festareilla, mutta miksei niitä voisi pitää myös syksyllä. Tuodaan kiva piristys syksyn pimeyteen.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit ja löysit asut jotka miellyttävät sinua :)

      Poista
  2. Erittäin kivoja asuja kaikki! Ihan lemppari on 2, koska se on ehkä eniten oman tyylinen:)

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään paljon 2. Se on sellainen perus asuste, mutta sitten poncho ja kengät tuo vähän lisää piristystä:)

      Poista
  3. Olipas kiva postaus ja sai taas uutta inspistä syysasuihin! :) Tuo 2. asu oli ehdottomasti oma suosikkini :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäsit:) Ponchot varsinkin näyttää nyt olevan suuressa suosiossa ja sitä on helppo käyttää erilaisten asujen kanssa:)

      Poista